(Poistunut julkaisusta)

KESTÄVIEN JA INNOVATIIVISTEN HANKINTOJEN ERITYISASIANTUNTIJA
Suomen Kuntaliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Kestävien ja innovatiivisten julkisten hankintojen osaamiskeskus KEINO on kahdeksan organisaation yhteistyöverkostossa rakennettu konsortio. KEINOn tavoitteena on lisätä kestävyyttä ja innovatiivisuutta toteuttavia hankintoja Suomessa.

Innostutko yhteiskunnan kehittämisestä ja työstä julkisella sektorilla? Onko sinulla kokemusta verkostomaisesta toiminnasta ja julkisista hankinnoista erityisesti kestävyyden ja innovaatioiden näkökulmasta?

Jos vastaat kyllä, hae meille erityisasiantuntijaksi.

Haemme Kestävien ja innovatiivisten julkisten hankintojen verkostomainen osaamiskeskus -hankkeeseen

1-2 KESTÄVIEN JA INNOVATIIVISTEN HANKINTOJEN ERITYISASIANTUNTIJAA

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja liittyvät KEINO-osaamiskeskuksen eri toimintoihin painottuen erityisesti kestävien ja innovatiivisten julkisten hankintojen strategiseen johtamiseen, hankintaosaamisen kehittämiseen, kansainväliseen toimintaan sekä KEINOn muutosagenttien toiminnan koordinointiin. Hankemuotoinen työskentely sisältää myös jonkin verran hallinnollisia tehtäviä. Lopullinen työnkuva muokkautuu valittavan henkilön/-öiden työkokemuksen ja osaamisen mukaan. Yhteistyötahonasi sinulla on Kuntaliiton asiantuntijoiden lisäksi laaja-alainen hankinta-ammattilaisten joukko eri organisaatioista.

Tehtävä edellyttää ylempää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään kahden vuoden aiempaa työkokemusta julkisten hankintojen parissa. Kokemus hankintojen strategisesta johtamisesta sekä hankkeissa tai verkostomaisessa toimintaympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi. Edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin taitaminen katsotaan eduksi. Arvostamme esiintymiskykyä ja yhteistyötaitoja, kehittämisotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä ja ripeyttä. Osaat työskennellä rennolla asenteella työn laadusta tinkimättä.

Ajankohta ja kesto: 1,5-2 vuotta hankerahoituksesta riippuen. Työ alkaa heti.
Työaika: Kokoaikatyö
Sijainti: Pääkaupunkiseutu
Julkaisupäivä: 10.7.2019
Viimeinen hakupäivä: 6.8.2019

Ilmoituksen lisätiedot:

Lisätietoja Kuntaliitosta: 
www.kuntaliitto.fi

Lisätietoja osaamiskeskuksesta: 
www.hankintakeino.fi

Lisätiedot:

Katariina Huikko, johtava lakimies, katariina.huikko@kuntaliitto.fi, puh. 050 566 4327. Parhaiten tavoitat Katariinan puhelimitse aamupäivisin klo 9.30-11.00 välillä.

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:t pyydämme toimittamaan viimeistään 6.8.2019 osoitteeseen Suomen Kuntaliitto, Toinen linja 14, 00530 Helsinki. Sähköpostiosoite: kirjaamo@kuntaliitto.fi.

Kuntaliitto on savuton työpaikka. Lisätietoa henkilötietojen käyttämisestä: https://www.kuntaliitto.fi/kuntaliitto/evasteet-ja-tietosuoja.