(Poistunut julkaisusta)

Keskusvoitelujärjestelmien kokoonpanotyöntekijä Vantaalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018Työn kuvaus:
  Teknisten laitteiden, komponenttien ja järjestelmien maahantuontiin erikoistunut asiakkaamme YTM-Industrial Oy hakee kauttamme kokoonpanotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.  Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Vantaan Petikossa. Työtä tehdään arkisin klo 8-16 ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan aluksi valitun henkilön ja Adeccon kanssa.
Työnkuvasi pitää sisällään keskusvoitelujärjestelmien kokoonpanotehtävät, kokoonpanokaavioiden lukemisen ja tulkinnan sekä muita tuotannon yleisiä tehtäviä osaavassa ja hyvässä tiimissä.
Hakijoilta edellytetään aiempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä sekä kuvienlukutaitoa. Aiempi kokemus tai koulutus pneumatiikan/hydrauliikan alalta katsotaan eduksesi.
Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja vastuullista asennetta sekä hyvää rutiininsietokykyä. Työssä menestyy huolelliset ja tarkat työntekijät. Luonteeltasi olet auttavainen tiimipelaaja, jolla on motivaatio ja asenne työntekoon kohdillaan.
Tarjoamme vakituisen työsuhteen, pikaisen aloituksen, kokopäivätyön (klo 8-16) sekä mukavan työporukan ja osaavan taustaorganisaation tuen.
Hae tehtävään pikaisesti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Muista lisätä mukaan CV:si.
 Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi.
 
YTM-Industrial Oy on teknisten laitteiden, komponenttien ja järjestelmien maahantuontiin erikoistunut yritys. Asiakaskuntamme koostuu monipuolisesti Suomen teollisuuden yrityksistä. Ydintehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saa toimittamistamme tuotteista parhaan mahdollisen lisäarvon oman toimintansa kannattavuuden takaamiseksi. Tarjoamme teknisesti korkealuokkaisia tuotteita yhdeksällä päätoimialallamme, jotka ovat voitelu, teollisuuden kunnossapito, prosessitekniikka, palontorjunta, liikkuvan kaluston ratkaisut, vaimennustekniikka, voimansiirtotekniikka, hihnat sekä mittaus, testaus ja työturvallisuus.
Yli 70 ammattilaista työllistävä YTM-Industrial Oy on perustettu vuonna 1977. Asiakaskuntamme sisältää laajan läpileikkauksen suomalaisista teollisuusyrityksistä.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kokoonpanotyöntekijä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu


Toimipaikka:  VANTAA