(Poistunut julkaisusta)

Keskusvarastopäällikkö
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Haluatko kehittää ja johtaa yli sadan hengen varasto-organisaatiota sekä osaltasi vastata toimitusketjun onnistumisesta? Lisäksi olet esimies, joka sparraa organisaatiotaan ja osaa johtaa isoa joukkoa ihmisiä alaisinaan toimivien esimiesten kautta?

 

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava asennustuotteiden, työkalujen ja tarvikkeiden tekninen tukkukauppa, joka palvelee niin asentajia, urakoitsijoita, kiinteistönhuoltajia, teollisuutta, energiayhtiöitä kuin julkista sektoria.

Logistiikka on olennainen osa yrityksemme missiota tehdä ammattilaisen elämästä helpompaa päivästä päivään. Nykyaikaisilla työvälineillä toimivassa, lähes kellonympäri auki olevassa logistiikkakeskuksessamme ei ole hetkeä, jolloin toiminta hiljenisi. Kestävä kehitys ja toiminnan laatu ovat meille tärkeitä.

Haemme nyt Hyvinkään logistiikkakeskukseemme 

KESKUSVARASTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan keskusvaraston päivittäisestä toiminnasta ja tilaus-toimitusprosessin varasto-osuuden toteuttamisesta asiakaslupauksemme mukaisesti. Suunnittelet lyhyellä ja keskipitkällä aikajaksolla keskusvaraston resursointia, laitekapasiteettia, ylläpitoa ja muita kriittisiä osa-alueita, joilla varmistetaan sujuva sekä tehokas toiminta. Lisäksi toimit varaston eri osastojen esimiesten esimiehenä.

Hyvinkään 17 hehtaarin keskusvarastollamme on 100 työntekijää, 60 000 varastoitua nimikettä ja sen kautta kulkee 150 tonnia tavaraa sisään ja ulos päivittäin. Nyt auki oleva tehtävä on yhdistelmä käytännönläheistä esimiestyötä ja varastonhallintaa sekä strategian jalkauttamista käytäntöön. Sinulla on alaisinasi toiminnankehittäjiä ja työnjohtajia. Raportoit logistiikkajohtajalle.

Koska keskusvaraston toiminnasta vastaavana henkilönä olet yhtenä avainhenkilönä toteuttamassa asiakaslupaustamme, odotamme sinulta tehtävän vaativaa monipuolista ammattitaitoa:

  • Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja ihmissuhdetaidot, jotka takaavat sen, että pystyt luontevasti kommunikoimaan oman organisaatiosi kanssa sekä tekemään yhteistyötä tehokkaasti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.
  • Omaat hyvän tilannetajun ja tulet toimeen erilaisissa tilanteissa hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa.
  • Ymmärrät ja tulkitset oman vastuualueesi raportteja sekä käytät niitä hyödyksi omassa johtamisessasi.
  • Tilaus-toimitusketjun, varastoinnin, sekä varastointitekniikoiden tunteminen on äärimmäisen tärkeää.
  • Olet johdonmukainen, oikeudenmukainen ja sparraava ”liideri”, joka luottaa tiimiinsä.

Sinulta löytyy teknillinen tai kaupallinen alempi / ylempi korkeakoulututkinto ja puhut sujuvasti englantia. Ruotsin osaaminen katsotaan eduksi, mutta selviät hyvin myös englannilla. IT-ohjelmista osaat käyttää MS Officea tehokkaasti ja kaikkien WMS- ja ERP-järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Jos edelleen luettuasi tämän ilmoituksen haluat kehittää ja johtaa yli sadan henkilön organisaatiota sekä vastata suuren toimitusketjun onnistumisesta, hae meille! Voit jättää hakemuksesi tästä linkistä 16.9.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Mikäli haluat lisätietoja paikasta, voit olla yhteydessä logistiikkajohtaja Lauri Penttiseen +358400584565 3.9.2018 klo 13:00-15:00 tai 10.9.2018 klo 13:00-15:00.

Tervetuloa Ahlsellille!