(Poistunut julkaisusta)

Keskusvalvomo-operaattori
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme kesäksi määräaikaiseen työsuhteeseen keskusvalvomo-operaattoria Jämsään UPM Jokilaakson tehtailla sijaitsevaan UPM:n keskusvalvomoon.

Mitä tee

Toimit UPM:n keskusvalvomossa päivystäjänä ja vastaat valvottavien kohteiden hälytystoiminnasta ja valvonnasta. Opastat, ohjaat ja valvot kohteiden turvallisuuteen ja kulunvalvontaan liittyvissä tehtävissä tehden läheistä yhteistyötä paikallisten turvaorganisaatioiden kanssa.

Kuka olet

  • Sinulla on turvallisuusalan koulutus tai olet alan opiskelija
  • Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus hälytyskeskustyyppisessä toiminnossa. Myös muu mahdollinen aikaisempi turvallisuusalan (vartiointi, palosuojelu) työkokemus katsotaan eduksesi
  • Olet oma-aloitteinen, yhteystyökykyinen sekä valmis itsenäiseen työhön
  • Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida tehtäviä
  • Sinulla on hyvät tietotekniset taidot
  • Olet valmis vuorotyöhön

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välisenä aikana palo- ja vartiopäällikkö Jarmo Salonen, puh. +358408239857 sekä etävalvomomestari Jukka Weijola, puh. +358407293700.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 2.6.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä ContactHR@upm.com tai puh. +3582041 46600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.