(Poistunut julkaisusta)

Keskiviikkokokki Vermoon
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2017

Onko keskiviikko sinulle päivä muiden joukossa? Ei enää kauaa, sillä meillä on sinulle luvassa loistava keskiviikkocombo: tarjolla on ravitunnelmaa ja ruoanlaittoa!

Haemme KESKIVIIKKOKOKKIA Sunborn Cateringille Vermon ravikeskuksen Grill & café Keulaan.

Tämä suomen johtavalla raviareenalla sijaitseva grilliravintola on auki aina keskiviikkoravien aikaan. Tarjolla on muun muassa hampurilaisia, lihapullia sekä lihapiirakoita ja valikoimasta löytyy myös viikoittain vaihtuva kotiruoka-annos. Keulan kokkina hoidat misat kuntoon ennen ravien alkua, ja tapahtuman ollessa käynnissä valmistat tuotteet tilausten mukaan.

Toivomme että sinulta löytyisi jo jotain ravintola-alan kokemusta esimerkiksi pikaruokaravintolasta, mutta kaikkein tärkeintä on motivaatio työtäsi kohtaan. Pidät ripeätahtisesta työstä keittiön puolella ja olet valmis sitoutumaan tehtävään keskiviikkoisin klo 12-22. Työskentelykielenä tehtävässä on suomi.

Työt alkavat tammikuussa, ja aloitamme haastattelut heti kun saamme sopivia hakemuksia. Työnantajana tehtävässä toimii Opteam, ja sinulla on halutessasi mahdollisuus tehdä kauttamme vuoroja myös muina viikonpäivinä.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus, Käytettävissä keskiviikkoisin
Eduksi luettavat asiat: Työkokemus 1-3v