(Poistunut julkaisusta)

KESKINÄINEN VAKUUTUSYHTIÖ FENNIA - ASIAKASPÄÄLLIKKÖ - PORI
HELMITEHDAS OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

ASIAKASPÄÄLLIKKÖ – PORI (SATAKUNTA)

 

SILLAIKAI. YHTÄKKII ETITÄÄN PORII YHT ASIAKASPÄÄLLIKKÖÖ.

 

Asiakkaamme Fennia edistää monivuotista uudishankettaan ja nyt on aika valloittaa Porin seutu. Haluammekin näkyä sekä kuulua Satakunnan joka kolkassa – kannatko kortesi kekoon?

Etsimme nyt hienoon myyntiporukkaamme lisävahvistusta juuri Sinusta? Oletko valmis tekemään tätä valloitusta & tulosta juuri Fennian Asiakaspäällikkönä?

 

Jos tunnistit alkutekstistä itsesi, niin Fennia etsii mahdollisesti juuri Sinua myyntitiimiinsä Poriin – lue siis ilmoitus loppuun!

 

Mitä me etsimme:

Me etsimme Myyjää – Myyjää isolla M-kirjaimella.

Sinulle ahkeruus ja aktiivisuus tulevat molemmat selkärangasta. Ymmärrät hyvin, että ilman näitä, ei ole meitä. Olet tulostavoitteinen ja hyvällä tavalla kunnianhimoinen – siis tuloksentekijä vailla vertaa. Me haemme siis todellista tekijää, joka omaa kokemusta B2B-myynnistä sekä laajat verkostot. Tässä tehtävässä, kuten aina myynnissä, Sinulla on oltava aito rakkaus asiakkaisiin sekä heidän auttamiseensa – omaat loistavat vuorovaikutustaidot ja osaat lukea rivien välistä. Tulet toimimaan yritysmyynnin ytimessä yritysasiakkuuksien parissa Porin alueella. Teet uusasiakashankintaa ja kasvatat menestyksekkäästi Fennian asiakassalkkua – laadusta tinkimättä.

Meillä kaikki tiimit puhaltavat aidosti yhteen hiileen – toimit päivittäin sisäisten sidosryhmien kanssa. Uskomatonta, mutta totta, näin se meillä ihan oikeasti on. Uskallathan pyytää apua ja osaat sitä myös antaa. Vastaat myyntituloksista suoraan aluejohtaja Marko Leppäselle, joka toimii myös esimiehenäsi.

Fennia tarjoaa Sinulle hienon position vakuuttamisen ytimessä sekä vakavaraisen suomalaisen yrityksen työnantajaksesi, jolla on pitkä historia ja loistava brändi. Kuten myyntiin kuuluu ansaintamahdollisuudet ovat motivoivat (kiinteä + provisio – provisiokattoa ei ole).

 

Fennialla mennään eikä meinata – saat kehittää itseäsi sekä ylittää omat tavoitteesi!

 

Miten on – lähdetkö tekemään myyntiä Suomen parhaimpien vakuutusratkaisujen parissa ja lähdet valloittamaan Porin aluetta? 

 

Myynti. Sen on oltava se sun juttu.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 11.11.2020 mennessä PDF-muodossa Helmitehtaan HR-järjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka Nieminen numerosta +358 50 566 5612 tai sähköpostilla marjukka@helmitehdas.fi

Työ alkaa sopimuksen mukaan loppuvuoden 2020 aikana.

Hakijan tulee olla hyvämaineinen, kuten vakuutusten tarjoamisesta annetun lain (234/2018) 16 §:ssä edellytetään.
 

(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennialle).