(Poistunut julkaisusta)

Kesävastaava, kesätyö
M&J Dynastia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Olemme mukana jälleen Vastuullinen kesätyö 2019-kampanjassa ja etsimme ensimmäisiä kesävastaavia jokaiselle toimistollemme 2-4 kuukauden mittaisiin kesätyösuhteisiin. 
 

Tehtävään haemme ennenkaikkea kunnianhimoisia, sosiaalisia ja ahkeria henkilöitä, jotka ovat myyntihenkisiä ja innokkaita oppimaan uutta. Voit olla telemarkkinoinnin konkari tai uusi kyky, asenne ratkaisee! 

Työtehtäviin kuuluu oma myyntityö ja oman esimerkin näyttäminen, uusien työntekijöiden perehdyttäminen yhdessä toimistopäällikön kanssa, oman tiimin ohjaaminen sekä muut call center- toimistotehtävät.

Tarjoamme sinulle:
- Urapolun myynnin esimieheksi
- Arvokasta kokemusta henkiöstöjohtamisesta ja hyvät työtodistukset CV:hen
- Hyvän koulutuksen alan konkareilta sekä jatkuvan tuen työllesi, erittäin kattavan perehdytyksen sekä tunnetut tuotteet vauhdittamaan tuloksen tekemistä
- Kilpailukykyisen palkkauksen 


Panostamme työympäristön viihtyisyyteen, palkitsemme onnistumisista ja tykkäämme pitää töissä hauskaa! Meillä myös sinä olet mukana aivan huikeissa myyntikilpailuissamme, joissa viemme henkilökuntaamme all inclusive- matkoille ympäri maailman! Kävimme jo Pariisissa, Espanjassa nauttimassa jalkapallosta, Riikassa ja seuraava kohteemme onkin New York, jossa meitä kutsuu Madison Square Garden ja NHL, sekä tietysti muut kaupungin nähtävyydet! Näiden lisäksi päivittäin on erilaisia muita kisoja, joissa voit voittaa leffalippuja, lahjakortteja, kosmetiikkaa sekä muita merkkituotteita.

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten hae nyt kesän 2019 kivointa työpaikkaa! Huomioithan myös, että etusijalla ovat henkilöt, jotka aloittavat työt osa-aikaisesti (10-15 h/vko).

Täytä hakemus osoitteessa: www.mjdynastia.fi 
tai laita vapaamuotoinen hakemus: mika.kekkonen@mjdynastia.fi
Voit myös soittaa suoraan:
Mikalle 044-9770169