(Poistunut julkaisusta)

Kesäunelmat Elossa
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018
Tarjoamme kesätöitä AMK- ja korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat saada oman alansa työkokemusta ja kehittyä tulevaisuuden asiantuntijoiksi mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa! Kesätyöt alkavat touko-kesäkuussa ja niiden kesto on 3-4 kuukautta.

Toivotamme tervetulleeksi kesätöihin laajalti eri alojen opiskelijoita, jotta saamme uusia ja tuoreita näkemyksiä toimintamme kehittämiseksi. Toivommekin kesätyöntekijöidemme omaavan uusia ideoita ja kehitysajatuksia sekä tuovan niitä rohkeasti esille. Emme odota laajaa työkokemusta tai tuntemusta eläkealasta, vaan ennen kaikkea painotamme innostunutta, yhteistyökykyistä ja proaktiivista asennetta sekä asiakassuuntautunutta lähestymistapaa. Me annamme sinulle parhaan mahdollisen perehdytyksen tehtävään ja tuemme sinua työssäsi.

Kesällä 2018 Elossa on avoimia paikkoja ainakin seuraavissa toiminnoissa tai tehtävissä:

• Eläkepalveluiden asiakaspalvelutehtävissä
• Vakuutuspalveluissa asiakaspalvelutehtävissä
• Tukipalveluissa: markkinoinnissa, viestinnässä ja HR:ssä
• Työkyvyttömyysriskinhallinnassa, jossa huolehditaan Elon asiakkaille tarjottavista työhyvinvointipalveluista

Voit valita hakulomakkeen lopussa ne yksiköt, joiden työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Hae sinäkin mukaan vuoden 2018 elolaisten kesähessujen joukkoon! Jätä hakemus alla olevasta linkistä viimeistään 4.3. Hakuprosessiimme kuuluu myös videohaastattelu ja toivommekin että vastaisit videohaastattelukysymyksiimme oheisen linkin kautta: https://www.recright.com/interview/public/d168ac9d1ec90d202f223e0086806f77b70d
(saat linkin myös vastausviestin yhteydessä jätettyäsi hakemuksen).
Vastaathan videohaastattelukysymyksiin myös 4.3. mennessä.

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin maaliskuun aikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tarjoamistamme kesäunelmista, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteella rekrytointi@elo.fi.

Tervetuloa kesäksi Eloon!