(Poistunut julkaisusta)

Kesätyötekijä(logistiikkakoordinaattori ja asiakaspalvelu)
Oy Arvid Nordquist Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Arvid Nordquistin intohimo makuihin alkoi omasta herkkukaupasta, joka avattiin vuonna 1884 Nybrogatanille Tukholmaan. Nykyään olemme pohjoismainen myynti- ja markkinointiyritys, jolla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Arvid Nordquist on koko toimintansa ajan tuonut Pohjoismaihin makuelämyksiä maailmalta niin vahvojen kansainvälisten brändien kuin omassa paahtimossa paahdetun Arvid Nordquist -kahvinsa muodossa. Tänä päivänä toimintamme jakautuu neljälle eri tuotealueelle: elintarvikkeet, kahvi, viini & olut sekä non-food. Yrityksellemme vastuullisuusasiat ovat erittäin tärkeitä ja teemmekin paljon töitä sen eteen, lue aiheesta lisää täältä https://www.arvidnordquist.fi/arvid-nordquist-hab/Kestava-kehitys/.

Etsimme Arvid Nordquistille kesätyöntekijää ajalle 28.5.-15.8.2018. Tehtävässä vastaat kesän ajan logistiikkakoordinaattorin ja asiakaspalvelun tehtävistä. Työpaikka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä hyvin kulkuyhteyksien päässä.

Tehtäviisi kuuluu tulevien ja lähtevien tavaroiden koordinointi, asiakaspalvelu sekä tilausten käsittely. Teet päivittäin yhteistyötä Ruotsin pääkonttorin ja Suomessa sijaitsevan varaston kanssa.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on tarkka ja organisointikykyinen. Pidät numeroiden kanssa työskentelystä ja opit uusia asioita nopeasti. Käytät sujuvasti MS Officea (erityisesti excel). Aikaisempi SAP-kokemus katsotaan ehdottomaksi eduksi. Olet iloinen ja aikaansaava asiakaspalvelija. Tulet hyvin toimeen suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle tehtävän suurten ja tunnettujen tuotemerkkien parissa. Pääset tutustumaan Suomen FMCG-markkinoihin ja näet läheltä, kuinka vahvat tuotemerkit ympäri maailmaa toimitetaan Suomen markkinoille.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta mahdollisimman pian. Haethan pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on vuokratyösuhde Manpowerin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Consultant Manager Saara Kujansuu, saara.kujansuu@manpowergroup.fi.