(Poistunut julkaisusta)

Kesätyötekijä, Päiväoperaattori, Valmistus
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamolle

Kesäharjoittelijaa Päiväoperaattorin tehtävään.

Tehtäviisi kuuluvat pienet kunnossapitotyöt, linjojen ja pumppujen tyhjennykset, putkistojen työkuntoon saattaminen, lisäaineautojen purkauksien valvonta sekä turvallisuusvalvonta. Tehtävässä vastaat myös varastotilauksista sekä töiden raportoinnista M+ -järjestelmässä.

Odotamme meneillään olevia prosessialan opintoja sekä hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta ja tinkimätöntä turvallisuusasennetta. tehtävää vastaava työkokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme haasteita tarjoavan työympäristön sekä kokeneen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.