(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöt – ympäristö ja rakennuttaminen
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIIN – YMPÄRISTÖ JA RAKENNUTTAMINEN

Metsä Group tarjoaa kiinnostavia kesätöitä ympäristön ja rakennuttamisen lisäksi monissa muissa toiminnoissa, kuten energiatehokkuudessa, hankinnassa, taloudessa, tietohallinnossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin ympäristön ja rakennuttamisen tehtäviin.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Tehtäväkenttäsi Metsä Groupin toimihenkilötehtävissä on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen.

Kesätyö ympäristötiimissä liittyy keskeisesti ympäristölupapäätöksiin. Työhön kuuluu lupapäätösten kokoaminen tehtailtamme ja tallentaminen keskitettyyn järjestelmäämme (M-Files). Kesätyöntekijä kerää myös aineistoa käyttöönotettavaa paikkatietorekisteriä varten. Lisäksi työhön voi sisältyä liiketoimintojemme ympäristöriskikartoitusten tallentamista uuteen HSEQ-järjestelmäämme.

Ympäristötiimin työ voi sijoittua Espooseen, Joutsenoon, Äänekoskelle, Tampereelle tai Lohjalle.

Kesätyö rakennuttamistiimissä Hämeenkyrössä liittyy projektiin, jossa työtehtäviä ovat ensisijaisesti rakennusprojektin ja työmaan hallinnalliset ja valvonnalliset tehtävät, kokoukset sekä työmaa- ja turvallisuusvalvonta yhdessä projektiorganisaation kanssa. Yksittäiset työtehtävät myös muilla tehdaspaikkakunnilla ovat mahdollisia.

Katso videolta, mitä kaikkea viime vuosina toimihenkilötehtäviä hoitaneet kesätyöntekijämme ovat päässeet tekemään!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä.

Ympäristötiimin kesätyö soveltuu esimerkiksi ympäristötekniikan tai vastaavan alan korkeakouluopiskelijalle.

Rakennustiimin kesätyön tehtävä soveltuu rakennustekniikan alan korkeakouluopiskelijalle, jolla on opintoja takana vähintään kaksi vuotta. Kesätyö edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. Toivottavaa olisi, että pystyisit aloittamaan työt toukokuun alussa.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla on kerrottu, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin aiemmilta kesiltä pääset tutustumaan Instagramissa hashtagilla #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle tehtäväalue, josta olet eniten kiinnostunut sekä paikkakunnat, joissa olet valmis työskentelemään.

Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissa.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!

https://metsagroup.wd3.myworkdayjobs.com/MetsaGroup_Summer_Jobs