Kesätyöt – Työnjohtaja (keskuskorjaamo ja varasto)
Kotkamills Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haemme Kotkan tehtaallemme kunnossapitoon työnjohtajaa hoitamaan keskuskorjaamon työnjohtajan ja tarveainevaraston tarveainesuunnittelijan lomitukset.

Keskuskorjaamon työnjohtaja vastaa keskuskorjaamon päivittäisestä toiminnasta ja toimii lähiesimiehenä kymmenelle huoltoasentajalle. Keskuskorjaamolla huolletaan mekaanisia laitteita, koneistetaan sekä tehdään levy- ja teräsrakennetöitä. Keskuskorjaamon työnjohtajana vastaat myös tehtaan LVI-huolloista ja korjauksista sekä jäähdytyslaitteiden ja paineilmakompressorien huolloista ja korjauksista.

Tarveainesuunnittelija vastaa tarveainevaraston päivittäisestä toiminnasta ja toimii lähiesimiehenä kolmelle varastotyöntekijälle. Tarveainesuunnittelijan tehtäviin kuuluu erilaisten tilausten hoitaminen tehtaalle eri tavaran toimittajilta, varastojen ja varaosien hallinnointi toiminnanohjausjärjestelmän avulla ja uusien laitekorttien luominen sekä varaosa- ja tarvikenimikkeiden lisääminen järjestelmään.

Tehtävään hakevilta edellytämme tekniikan alan AMK-tutkintoon valmistavia opintoja. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä teollisuudessa, varasto toiminnasta ja toiminnanohjausjärjestelmistä voidaan katsoa eduksi. Toivomme tehtävään hakevilta alan osaamisen lisäksi hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta esimiestyöhön.

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Simo Fransas, kehitysinsinööri, puh. 050 5984 271
Pentti Sakki, tarveainesuunnittelija, puh. 040 746 7971 
Hans Kampe, keskuskorjaamon työnjohtaja, puh. 040 0771 970

Hakuaika päättyy sunnuntaina 7.2.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot