(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöt – tutkimus ja kehitys
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2020

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIIN – TUTKIMUS JA KEHITYS

Metsä Group tarjoaa kiinnostavia kesätöitä tuotannon ja metsäpalveluiden lisäksi monissa muissa toiminnoissa, kuten energiatehokkuudessa, asiakaspalvelussa, myynnissä ja markkinoinnissa.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin tutkimuksen ja kehityksen tehtäviin Äänekoskelle.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Tehtäväkenttäsi Metsä Groupin toimihenkilötehtävissä on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen.

Metsä Boardin T&K Laboratorion kesätyötehtävät Äänekoskella ovat avustavia tutkimustyöhön liittyviä tehtäviä kuten tiedonhaku, näytteiden järjestäminen, analysointi, ongelmanratkaisuun osallistuminen ja tulosten raportointi.  Tehtävä liittyvät joko kemialliseen tai mekaaniseen tutkimukseen. Voit myös päästä soveltamaan kuva-analyysimenetelmiä kartongin fysikaalisten ominaisuuksien tutkimisessa. 

Katso videolta, mitä kaikkea viime vuosina toimihenkilötehtäviä hoitaneet kesätyöntekijämme ovat päässeet tekemään!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja innokkuutta sekä yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta työntekoon. Edellytämme MS Office osaamista ja sujuvaa raportointia myös englanniksi. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä. Kemian, fysiikan tai paperin-/kartonginvalmistusteknologian loppuvaiheen korkeakouluopinnot antavat sinulle hyvät valmiudet tehtävien menestykselliseen hoitamiseen.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla on kerrottu, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin aiemmilta kesiltä pääset tutustumaan Instagramissa hashtagilla #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissa.

ääKäsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!