(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöt – tuoteturvallisuus ja kestävä kehtitys
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2020

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIIN – TUOTETURVALLISUUS JA KESTÄVÄ KEHITYS

etsä Group tarjoaa kiinnostavia kesätöitä tuoteturvallisuuden ja kestävän kehityksen lisäksi monissa muissa toiminnoissa, kuten energiatehokkuudessa, asiakaspalvelussa, myynnissä ja markkinoinnissa.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin tuoteturvallisuuden ja kestävän kehityksen tehtäviin Espooseen.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

esätyö Metsä Groupin pääkonttorilla ja muissa yksiköissä antaa kattavan yleiskuvan konsernin toimialasta sekä mahdollisuuden syventyä tietyn liiketoiminnan tai konsernitoiminnon tehtäviin.

Tehtäväkenttäsi Metsä Groupin toimihenkilötehtävissä on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen.

Metsä Boardin Tuoteturvallisuus ja Kestävä kehitys -tiimi tukee yhtiön liiketoimintaa. Sen tehtävä on varmistaa kartonkiemme ja massojemme tuoteturvallisuus ja vaatimuksenmukaisuus sekä edistää yrityksemme kestävän kehityksen mukaista toimintaa ja sitä tukevien toimintajärjestelmien käyttöä. Viestimme avoimesti ja aktiivisesti tuotteidemme turvallisuudesta sekä vastuullisesta toiminnastamme ja raportoimme tehtaidemme ja yrityksemme suoritustasosta.

Työssä pääset tutustumaan mm. elintarvikepakkausmateriaalien turvallisuusvaatimuksiin sekä yrityksen vastuullisen toiminnan eri osa-alueisiin. Pääset myös osallistumaan yhteistyöhön tehtaiden, kemikaalitoimittajien ja myynnin teknisen tuen kanssa.

Työtehtävissä on mahdollisuus tutustua monipuolisesti tuoteturvallisuustyöhön sekä kestävän kehityksen toimintaamme.

Katso videolta, mitä kaikkea viime vuosina toimihenkilötehtäviä hoitaneet kesätyöntekijämme ovat päässeet tekemään!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja innokkuutta sekä yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta työntekoon. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää useamman vuoden opintoja esimerkiksi kemiaan, tekniikkaan tai vastaavaan alaan liittyen sekä itsenäistä otetta työntekoon, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. 

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla on kerrottu, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin aiemmilta kesiltä pääset tutustumaan Instagramissa hashtagilla #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissa.

 

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!