(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöt – tuotehallinta ja tekninen markkinointi
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIIN – TUOTEHALLINTA JA TEKNINEN MARKKINOINTI

Metsä Group tarjoaa kiinnostavia kesätöitä tuotehallinnan ja teknisen markkinoinnin lisäksi monissa muissa toiminnoissa, kuten teknisessä asiakaspalvelussa, energiatehokkuudessa sekä hankinnassa ja logistiikassa.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin tuotehallinnan ja teknisen markkinoinnin tehtäviin Espooseen.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Tehtäväkenttäsi Metsä Groupin toimihenkilötehtävissä on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen.

Metsä Boardin Espoon toimiston tuotehallinnan ja teknisen markkinoinnin kesätyötehtävä liittyy tuote- ja palveluportfolion hallintaan asiakasrajapinnassa. Työssä pääset osallistumaan teknisiin projekteihin ja tekemään selvityksiä mm. tuotteiden käytettävyydestä ja jalostettavuudesta erilaisiin pakkausratkaisuihin. Saat tehdä itsenäistä selvitystyötä ja johtopäätöksiä tietolähteitä hyödyntäen. Teknisen markkinoinnin tiimissä teemme myös kilpailijaseurantaa, Technical expertise -palveluiden seurantaa ja kehittämistä sekä projekteja kartongin käytettävyydestä esimerkiksi digipainossa. Kesätyöntekijänä sinulla on mahdollisuus osallistua myös näihin projekteihin.

Katso videolta, mitä kaikkea viime vuosina toimihenkilötehtäviä hoitaneet kesätyöntekijämme ovat päässeet tekemään!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja innokkuutta sekä yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta työntekoon. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä.

Hyvät IT-taidot ja englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömät, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttänee matkustamista kotimaassa.

Tehtävä soveltuu parhaiten loppuvaiheen korkeakouluopiskelijalle. Arvostamme teknistä tietämystä ja toivomme, että sinulla olisi jo tietoa paperin tai kartongin valmistuksesta.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla on kerrottu, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin aiemmilta kesiltä pääset tutustumaan Instagramissa hashtagilla #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissa.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!