(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöt tuotantoon ja varastoon
Planmeca Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Haemme innostuneita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä työskentelemään erilaissa tuotannon ja varaston suorittavissa tehtävissä yhtiöryhmässämme, Helsingin Herttoniemessä. Sinulla on erinomainen tilaisuus työskennellä alan johtavassa perheyrityksessä korkean teknologian tuotteiden parissa.

Tarjoamme kesätöitä seuraavissa tehtävissä:
• koneistus: tehtäviin kuuluu Mazak-sorvien ja –työstökeskusten käyttö, isojen tuotantosarjojen viimeistely- ja pesutyöt.
• maalaus: tehtäviin kuuluu kappaleiden ripustus, purku, pakkaus, tarkistus ja esivalmistelut jauhemaalamossa.
• toimitilahuolto: tuotanto-, toimisto- ja sosiaalitilojen siisteydestä huolehtiminen.
• kiinteistönhuolto: sisä- ja ulkoalueiden hoito sekä kiinteistöjen ylläpito.
• tuotannon kokoonpanotehtävät: hammashoitokoneiden- ja röntgenlaitteiden erilaiset mekaaniset kokoonpanotehtävät.
• varasto: varastotehtävät saapuvan ja lähtevän tavaranvarastoissa sekä hammastarvikkeiden tukkuvarastossa.

Edellytämme valittavilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Lisäksi edellytämme kesätyöntekijöiltämme 17 vuoden iän täyttämistä vuoden 2018 aikana.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen dynaamisessa työyhteisössä.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 28.2.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Samalla hakemuksella haetaan kaikkiin Planmeca Oy:n, Planmed Oy:n ja Plandent Oy:n tehtäviin. Huomioithan, että tuotekehitykseen, tuotannon tukeen ja toimistotehtäviin on erilliset hakulomakkeet. Hakemuksessa on tärkeää mainita, mistä työtehtävistä olet kiinnostunut ja millaisista tehtävistä sinulla mahdollisesti jo on työkokemusta. Kerro myös mille ajanjaksolle haet kesätöitä.

Päätökset kesätyöpaikan saaneista tehdään viimeistään huhti-toukokuun aikana. Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytointien etenemisestä. Suuren hakijamäärän vuoksi emme valitettavasti voi vastaanottaa tiedusteluja.