Kesätyöt tuotannossa - eteläinen Suomi
Metsä Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2021

KESÄTYÖT TUOTANNOSSA – ETELÄINEN SUOMI

 

Haemme kesäksi 2022 satoja kesätyöntekijöitä tuotannon tehtäviin tehtaillemme eri puolille Suomea. Kesätöitä on tarjolla kaikilla tuotantolaitoksillamme eli sellu-, kartonki- ja pehmopaperitehtailla, sahoilla sekä Kerto- ja vaneritehtailla.

 

Tällä hakulomakkeella voit hakea tuotannon tehtäviin eteläisen Suomen alueelle, johon kuuluvat seuraavat tuotantolaitoksemme:

 

  • Metsä Fibren saha, Renko
  • Metsä Woodin Kerto-tehdas, Lohja

 

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Työtehtävät vaihtelevat tuotantoprosessin ja valmistettavan tuotteen mukaan. Tuotantoprosessin töihin kuuluvat mm. kenttätehtävät, prosessinohjauksen tehtävät, lajittelu, ladonta, laadunvalvonta, trukinkuljetus ja pakkaus. Lisäksi töitä on laboratoriossa, logistiikassa ja tuotannonsuunnittelussa. Valitse sinua kiinnostavat tehtävät ja toimipisteet hakulomakkeella. Tutustu tehtäväalueisiin tarkemmin Kesätyöt-sivullamme.

Työpäivät tuotannossa ovat vaihtelevia ja tarjoavat rutkasti  kokemusta ja uutta opittavaa. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset tekemään töitä itsenäisesti osana kannustavaa ja mukavaa työporukkaa.

 

Katso video, jossa kesätyöntekijät kertovat kokemuksistaan tuotannon tehtävissä Metsä Groupilla.  

 

Mitä odotamme sinulta?

Meillä on töitä monenlaisille tekijöille sekä ammattiopisto- että korkeakoulupohjalta, myös alkuvaiheen opiskelijoille. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kemian-, energia-, kone-, prosessi-, sähkö- tai automaatiotekniikasta, puuteollisuudesta tai tuotantotaloudesta.

 

Odotamme sinulta luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta työotetta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon ja halua oppia ja kehittyä työssä. Suurin osa tuotannon kesätyöpaikoista edellyttää myös valmiutta vuorotyöhön ja 18 vuoden ikää.

 

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Turvallisten työtapojen edistäminen on tärkeä osa ammattitaitoa, ja sitä odotamme myös kaikilta uusilta taloon tulijoilta.

 

Miksi Metsä?

Metsässä pääset tekemään töitä kestävän tulevaisuuden puolesta - mukavassa seurassa.

Menestyksemme avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Metsä tarjoaa myös sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä oman alasi huippuosaajaksi! 

 

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätöiden hakuprosessi ja työtehtävät on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla lukee, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Tutustu viime vuoden kesätyöntekijöidemme kokemuksiin @metsagroup-Instagramissa: tarinat löytyvät kohokohdista #KesäMetsässä.

 

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2022 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle ne tehtäväalueet, joista olet eniten kiinnostunut sekä toiveesi kesätyöpaikan sijainnin suhteen. Voit ilmoittaa lomakkeella myös kiinnostuksestasi esihenkilötehtäviin.

Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään samaa hakemusta myös muissa kesätyöhauissamme.

 

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot