Kesätyöt tuotannossa – eteläinen Suomi
Metsä Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIN TUOTANTOON!

Haemme kesäksi 2021 satoja kesätyöntekijöitä tuotannon tehtäviin tehtaillemme eri puolilla Suomea. Kesätöitä on tarjolla kaikilla tuotantolaitoksillamme eli sellu-, kartonki- ja pehmopaperitehtailla sekä sahoilla ja Kerto- ja vaneritehtailla.

Tällä hakulomakkeella voit hakea tuotannon tehtäviin eteläisen Suomen alueelle, johon kuuluvat seuraavat tuotantolaitoksemme:

  • Metsä Fibren saha, Renko
  • Metsä Woodin Kerto-tehdas, Lohja

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Työtehtävät vaihtelevat tuotantoprosessin ja valmistettavan tuotteen mukaan. Tuotantoprosessin töihin kuuluvat mm. kenttätehtävät, prosessinohjauksen tehtävät, lajittelu, ladonta, laadunvalvonta, trukinkuljetus ja pakkaus. Tutustu tuotannon tehtäväalueiseen tarkemmin Kesätyöt-sivullamme.

Työpäivät tuotannossa ovat vaihtelevia ja tarjoavat rutkasti uutta oppia ja kokemusta. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti osana kannustavaa ja mukavaa työporukkaa.

Katso video, jossa kesätyöntekijämme kertoo kokemuksistaan Lohjan Kerto-tehtaan tuotannossa.

 Mitä odotamme sinulta?

Meillä on töitä eri alojen osaajille sekä ammattiopisto- että korkeakoulupohjalta, myös alkuvaiheen opiskelijoille. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kemian-, energia-, kone-, prosessi-, sähkö- tai automaatiotekniikasta, puuteollisuudesta tai tuotantotaloudesta.

Odotamme sinulta luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta työntekoon. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon ja halua oppia ja kehittyä työssä. Suurin osa tuotannon kesätyöpaikoista edellyttää myös valmiutta vuorotyöhön ja 18 vuoden ikää.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Turvallisten työtapojen edistäminen on tärkeä osa ammattitaitoa, ja sitä odotamme myös kaikilta uusilta taloon tulijoilta.

 Miksi Metsä?

Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä. Menestyksemme avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Metsä tarjoaa myös sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä oman alasi huippuosaajaksi! 

 Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaun prosessi ja työtehtävät on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Sieltä löydät myös yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin pääset tutustumaan Instagram-tilimme Highlightseissa ja hashtagilla #KesäMetsässä.

 Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle ne tehtäväalueet, joista olet eniten kiinnostunut sekä toiveesi sijainnin suhteen. Voit ilmoittaa lomakkeella myös kiinnostuksestasi esimiestehtäviin. 

Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissamme.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot