(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖT – TUOTANNONSUUNNITTELU
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIIN – TUOTANNONSUUNNITTELU

Metsä Group tarjoaa kiinnostavia kesätöitä tuotannonsuunnittelun lisäksi monissa muissa toiminnoissa, kuten taloudessa, tietohallinnossa, myynnissä ja markkinoinnissa sekä hankinnassa.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin tuotannonsuunnitteluun Metsä Boardille.

Tehtävää voi hoitaa jollakin kartonkitehtaistamme: Kemi, Kyröskoski, Simpele, Tampere, Äänekoski tai Husum (Ruotsi).

Huomaathan, että meillä on tarjolla kesätyöhaussa myös Demand and Supply Plannerin tehtävä Metsä Boardilla ja Production Plannerin tehtävä Metsä Tissuella. Molempien hakuilmoitus löytyy Kesätyöt-urasivulta.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Tehtäväkenttäsi Metsä Groupin toimihenkilötehtävissä on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen.

Tuotannonsuunnittelu on osa Metsä Boardin Sales and Operations Planning- tiimiä. Tuotannonsuunnittelijat vastaavat kartonkitehtaiden tuotantolinjojen ajo-ohjelmista koskien kaikkia Metsä Boardin kartonkitehtaita. Tuotannonsuunnittelijat työskentelevät eri tehdaspaikkakunnilla muodostaen 13 henkilön tiimiin. Kesätyöntekijänä työskentelet osana tätä tiimiä jollakin kartonkitehtaistamme, joista kussakin on sinua perehdyttämässä vähintään yksi tiimiläinen. Pääasiallisena tehtävänä on valmiin tilausmassan trimmitys ja ajo-ohjelman teko kartonkikoneelle ja / tai arkittamolle sekä tuotannonsuunnittelukokonaisuuteen kuuluvat muut tehtävät.

Katso videolta, mitä kaikkea viime vuosina toimihenkilötehtäviä hoitaneet kesätyöntekijämme ovat päässeet tekemään!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja tarkkaan työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä.

Toivomme aikaisempaa kokemusta tuotannonsuunnittelusta. Kokemus TIPS ja SAP R/3 järjestelmistä on eduksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa englanninkielen taitoa. Suomen tehtailla edellytämme myös suomenkielen taitoa ja vastaavasti Husum tehtaalla Ruotsissa ruotsinkielen taitoa.

Tuotannonsuunnittelun kesätyö soveltuu hyvin esimerkiksi tuotantotalouden korkeakoulu- tai opistoasteen opiskelijalle.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla on kerrottu, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin aiemmilta kesiltä pääset tutustumaan Instagramissa hashtagilla #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle paikkakunnat, joissa olet valmis työskentelemään.

Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissa.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!