(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöt tuotannon tukeen ja tuotekehityksiin, insinööriopiskelijat
Planmeca Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Tule kehittämään terveysteknologian tulevaisuutta meille Planmeca Groupiin!

Haemme nyt terveysteknologiasta innostuneita tekniikan alan korkeakouluopiskelijoita kesätöihin tuotekehitys- ja tuotannon tuen tiimeihimme Planmeca Groupiin, Helsingin Herttoniemeen.

Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jolla voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin. Moni opiskelija on jatkanut meillä myös lopputyön ja myöhemmin vakituisen työsuhteen merkeissä, joten Planmeca Group saattaa tarjota sinulle haasteita myös pidemmälläkin aikavälillä.

Tarjoamme kesätyöpaikkoja seuraavissa tiimeissä:
• mekaniikkasuunnittelu
• elektroniikkasuunnittelu
• muotoilu
• tuotannontuki, -suunnittelu ja -kehitys
• logistiikka ja huolinta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen dynaamisessa työyhteisössä.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 28.2.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Samalla hakemuksella haetaan kaikkien Planmeca Groupin yritysten vastaaviin tehtäviin. Kerro myös mille ajalle haet kesätöitä.

Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytointien etenemisestä. Suuren hakijamäärän vuoksi emme valitettavasti voi vastaanottaa tiedusteluja.