Kesätyöt tuotannon tehtävissä ja tuotannon toimihenkilötehtävissä
Valmet

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Haluatko tietää, miten jalkapallokentän kokoisia koneita rakennetaan? Oletko opiskellut teknisellä alalla ja nyt haluat tietää, miten viet oppimasi käytäntöön?


Tarjolla olevista kesätöistä noin puolet sijoittuu erilaisiin tuotannon työntekijätehtäviin  kuten kokoonpanotöihin, asentajiksi, hitsaajiksi, koneistukseen sekä tehdashuoltoon ja -kunnossapitoon. Lisäksi haemme harjoittelijoita tuotannon työnjohtotehtäviin sijaistamaan työnjohtajiamme kesän aikana sekä muihin tuotannon toimihenkilötehtäviin.

Sinulla on mahdollisuus päästä monipuolisiin ja haastaviin tehtäviin, tuotannon parhaalle paikalle oppimaan uutta. Riippuen paikkakunnasta ja siellä avoinna olevista kesätöistä, pääset esimerkiksi tekemään erilaisia tuotannon tehtäviä eri tuotannon alueilta esimerkiksi koneistustehtäviä ja koneistuksen avustavia tehtäviä. Käytännön työtehtäväsi voivat sisältää esimerkiksi automaatiopuolen tuotannollisia töitä, mittalaitteiden kasausta ja lopputestausta tai IQ-hallissa tehtäviä kokoonpano- ja kytkentätehtäviä. Lisäksi on tehtäviä telahuoltoon liittyvien telojen pakkauksen, lähetyksen ja, osien varastoinnin parissa. Lisäksi meiltä löytyy avustavia töitä hitsaavaan konepajavalmistukseen, koneenhoitoon, kunnossapitoon sekä logistiikkaan.

Tuotannon tehtäviä tarjoamme Jyväskylän, Tampereen, Valkeakosken, Lapuan, Kauttuan, Porin, Varkauden, Kajaanin sekä Juankosken toimipisteissämme.

  

Odotuksemme sinulle 

Useimpiin tehtäviimme odotetaan opintoja teknisellä alalla (ammattiopisto, AMK tai korkeakoulu). Arvostamme reipasta työotetta, huolellisuutta, vastuullisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Olet joustava ja työskentelet mielelläsi monenlaisissa tehtävissä. Tuotannon tehtävämme vaativat täysi-ikäisyyttä, valmiutta työskennellä vuorotyössä sekä suomen kielen osaamista, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.  

Aiempi kokemus tuotantotyöstä sekä esimerkiksi suoritettu tuli-, sähkötyö-, työturvallisuus- tai trukinajokortti katsotaan eduksi.

Tarjolla on monipuolisesti tehtäviä sekä opintojensa alku- että loppuvaiheessa oleville opiskelijoille. Haluamme tukea tulevaisuuden osaajia arvokkaan kokemuksen hankkimisessa, joten tule oppimaan kanssamme!


Tarjoamme sinulle 

”Se tunne kun .. opit jotain uutta joka päivä”

Toivomme, että ajattelet niin joka päivä kesätyösi aikana. Kansainvälisenä yrityksenä voimme tarjota sinulle tulevaisuudessa useita erilaisia uramahdollisuuksia mielenkiintosi ja tavoitteidesi mukaan. Toimistomme ovat täynnä valmetlaisia, jotka ovat aloittaneet uransa kesätyöntekijöinä vuosia sitten!

Kesätyömme alkavat sopimuksen mukaan keväällä tai alkukesästä ja kestävät yhdestä neljään kuukautta. Aloittaessasi saat kattavan perehdytyksen yritykseen, liiketoimintaamme, omaan tehtävääsi sekä siihen, miten teet työsi mahdollisimman turvallisesti. Kesätyön pituus vaihtelee 1 kuukaudesta 4 kuukauteen.

Näin haet

Hae mukaan huipputiimiimme täyttämällä hakulomake ja liittämällä mukaan CV:si 14.2.2021 mennessä. Määrittele hakulomakkeella, minkälaisesta tehtävästä olet kiinnostunut ja millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä. Huomioithan, että tältä sivulta aukeavalla hakulomakkeella haet tuotantomme työntekijä- ja työnjohtotehtäviin.

Jos olet kiinnostunut tarjolla olevista asiantuntijatehtävistä mm. suunnittelussa, tuotekehityksessä, projektijohdossa tai erilaisissa tukitoiminnoissa, hae esimerkiksi Engineering-kesätyöpaikkaa ja täytä siihen englanninkielinen hakulomake.

Alamme täyttää tehtäviä jo hakuajan ollessa käynnissä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Rekrytointiprosessiin kuuluu videohaastattelu valituille hakijoille, ja rekrytointiprosessin päätyttyä ilmoitamme kaikille hakijoille prosessin lopputuloksesta.

Liity joukkoomme ja vietä ikimuistoinen kesä Valmetilla!

Kun kaikki toimii yhteen.

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

valmet slogan
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot