Kesätyöt Tornion tehtailla ja Kemin kaivoksella
Outokumpu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Outokummun Tornion tehtaat on maailman integroiduin ruostumattoman teräksen tuotantolaitos. Samalla tehdasalueella sijaitsee ferrokromitehdas sekä kaikki terästuotannon osastot: terässulatto, kuumavalssaamo ja kylmävalssaamo. Lisäksi tehdasalueella on satama, jonka kautta viedään Tornion tehtaiden tuotteita markkinoille ja tuodaan raaka-aineita tehtaille. Tornion tehtaisiin kuuluu myös Keminmaassa sijaitseva Kemin kaivos, joka takaa ruostumattoman teräksen tärkeimmän raaka-aineen, kromin, saannin pitkälle tulevaisuuteen. Tornion tehtailla ja Kemin kaivoksessa työskentelee yli 2000 alansa huippuosaajaa. Ammattitaitoinen henkilöstö on Outokummun tärkein voimavara, ja kansainvälisessä yhtiössämme on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä urallaan erilaisissa työtehtävissä.

Jos olet tekniikan alan opiskelija, vastavalmistunut tai alalle hakeutuva, meillä on tarjota sinulle mm. tuotannon prosessi-, kunnossapito- tai logistiikan tehtäviä tuotantoketjun eri vaiheissa.

Jos sinulla on AMK- tai yliopisto-opinnot jo pidemmällä tai olet vastavalmistunut, meillä on tarjota sinulle esimies tai -asiantuntijatehtäviä tuotantoketjun eri vaiheissa sekä tukitoiminnoissa.

Kesätyöntekijät sijaistavat vakituista henkilöstöä lomakauden aikana. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, tinkimätöntä turvallisuusasennetta sekä reipasta asennetta työntekoon. Osa tehtävistä edellyttää valmiutta vuorotyöhön. Hyvä fyysinen kunto auttaa selviytymään tehtävistä.

Lisätietoa löydät täältä

Hakulomakkeella voit valita kaikki ne tehtävät, joihin haluat hakea.

Liitä hakemukseen myös opintosuoritusote tähän mennessä suoritetuista opinnoista. Tämä auttaa meitä kohdentamaan osaamistasosi tehtävien vaatimuksiin.

Hakuaika päättyy 28.2.2021.

Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian.

Lisätietoja osoitteesta rekrytointi.tornioworks@outokumpu.com. Vastaamme viestiin viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

 

Investoi tulevaisuuteesi, hanki arvokasta työkokemusta ja vietä elämäsi kesä. Hae jo tänään! 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot