Kesätyöt toimistotehtäviin 2022
Planmeca

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haemme innostuneita ja oma-aloitteisia korkeakouluopiskelijoita kesätöihin toimistotehtäviin Planmeca Groupiin Helsingin Herttoniemeen. Sinulla on erinomainen tilaisuus työskennellä alan johtavassa perheyrityksessä terveysteknologian parissa.

Tarjoamme kesätöitä eri alojen opiskelijoille mm. markkinoinnin ja viestinnän, myynnin tuen, talouden sekä muiden erilaisten avustavien toimistotöiden parissa.

Odotamme sinulta opintoja soveltuvalta alalta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä tarkkuutta. Hallitset erinomaisesti vähintään MS Office-ohjelmien käytön. Suomen kielen lisäksi pystyt työskentelemään englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Olet valmis tarttumaan työhön kuin työhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen dynaamisessa työyhteisössä.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 28.2.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Samalla hakemuksella haetaan kaikkiin Planmeca Oy:n, Planmed Oy:n ja Plandent Oy:n tehtäviin. Mainitsethan hakemuksessa mistä tehtävistä olet kiinnostunut ja millaisista tehtävistä sinulla jo on työkokemusta. Kerro myös mille ajalle haet kesätöitä.

Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytointien etenemisestä. Suuren hakijamäärän vuoksi emme valitettavasti voi vastaanottaa tiedusteluja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot