Kesätyöt – tietohallinto
Metsä Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIN TIETOHALLINTOON!

Metsä Group tarjoaa kiinnostavia kesätöitä tietohallinnon lisäksi monissa muissa toiminnoissa, kuten asiakaspalvelussa, myynnissä ja markkinoinnissa sekä hankinnassa ja logistiikassa.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin tietohallinnon tehtäviin seuraaviin yksiköihimme:

 • Joutseno
 • Kemi
 • Mänttä-Vilppula
 • Rauma
 • Simpele / Punkaharju
 • Äänekoski

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Tehtäväkenttäsi Metsä Groupin toimihenkilötehtävissä on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen.

Tietohallinnon kesätyöntekijät hoitavat tuotantolaitoksillamme lähitukitehtäviä yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Työhön liittyy laaja kirjo tehtäviä ongelmanratkaisusta palvelupyyntöihin tukien yksiköidemme tuotantoa ja loppukäyttäjiä. Hakijan aikaisempi tietotekniikka-alan työkokemus ja asiantuntijuus voi mahdollistaa haastavampiakin työkokonaisuuksia.

Katso videolta, mitä kaikkea viime vuosina toimihenkilötehtäviä hoitaneet kesätyöntekijämme ovat päässeet tekemään!  

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta työntekoon. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä. Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää opintoja soveltuvalta alalta.

Tietohallinnon kesätyötehtävissä tarvitset Microsoft-tuotteiden tuntemusta. Arvostamme myös muuta tietoteknistä osaamista.

Työ voi sisältää matkustamista tuotantolaitostemme välillä. Siten katsomme eduksi, jos kesätyöntekijöillämme on B-luokan ajokortti ja sijainnista riippuen myös mahdollisuus oman auton käyttöön.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla on kerrottu, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin aiemmilta kesiltä pääset tutustumaan Instagramissa hashtagilla #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle paikkakunnat, joissa olet valmis työskentelemään. Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissa.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1419270
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Äänekoski, Kemi, Lappeenranta, Mänttä-Vilppula, Rauma, Rautjärvi