Kesätyöt – tekninen asiakaspalvelu
Metsä Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIIN – TEKNINEN ASIAKASPALVELU

Metsä Group tarjoaa kiinnostavia kesätöitä teknisen asiakaspalvelun lisäksi monissa muissa toiminnoissa, kuten asiakaspalvelussa, taloudessa, tietohallinnossa, myynnissä ja markkinoinnissa.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin teknisen asiakaspalvelun tehtäviin Äänekoskelle.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Tehtäväkenttäsi Metsä Groupin toimihenkilötehtävissä on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen.

Teknisessä asiakaspalvelussa Metsä Boardilla käsitellään kartongin laatuun liittyviä asiakaspalautteita ja kuljetuksissa tapahtuneita vahinkoja. Työssä koordinoidaan asiakaspalautteita ja niihin liittyviä näytteitä asiakkaiden, tehtaiden ja EMEA-alueen teknisen asiakaspalvelun välillä sekä huolehditaan tarvittaessa rahallisista hyvityksistä asiakkaille tai laskutetaan toimijoita aiheutuneista kuljetusvahingoista.

Kesätyötä teknisessä asiakaspalvelussa on tarjolla Metsä Boardin Customer Feedback Centressä Äänekoskella.

Katso videolta, mitä kaikkea viime vuosina toimihenkilötehtäviä hoitaneet kesätyöntekijämme ovat päässeet tekemään!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä.

Hyvät IT-taidot ja MS Office -osaaminen ovat tehtävässä välttämättömät, SAPin tuntemus on eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää englannin ja suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävä soveltuu parhaiten kartonginvalmistustekniikkaa, graafista tekniikkaa tai logistiikkaa opiskelevalle yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelijalle.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla on kerrottu, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin aiemmilta kesiltä pääset tutustumaan Instagramissa hashtagilla #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissa.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot