Kesätyöt – Sellutehdas ja hakeasema
Kotkamills Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haemme sellutehtaalle jäteveden käsittelyyn ja kaustisointiin sekä hakeasemalle ja seulomolle prosessihenkilöiden kesälomittajia kesälle 2021.

Sellutehtaalla työskentelet valkolipeälaitoksen ja tehtaan jätevedenkäsittelyn alueella. Työssä vastaat alueen kenttätehtävistä, valkolipeän valmistuksen ja jäteveden näytteenotoista ja teet pienimuotoisia laboratoriomäärityksiä. Myös aistinvarainen kunnonvalvonta kentällä sekä ennakkohuolto- ja siisteyskierrokset ovat osa työtehtävääsi. Prosessien ohjaamiseen perehdyt vakituisen henkilöstön opastuksessa. Osaamisesi kehittyessä avustat prosessin operoinnissa.

Hakeaseman ja seulomon tehtävissä toimit tehtaan raaka-aineen käsittelyssä, hakkeen ja purun seulomonhoitajana. Työssä vastaat raaka-aineiden laadusta sekä varmistat seulomon ja raaka-ainekentän laitteiden toiminnan. Teet näytemäärityksiä, kierrät kentällä tehden koneiden ja laitteiden aistinvaraista kunnonvalvontaa. Huolehdit vastuualueesi siisteydestä ja palokuorman poistosta.

Toivomme tehtäviin hakevilta alalle soveltuvia opintoja. Kokemuksen vastaavista tehtävistä katsomme eduksi.  Hakeaseman tehtävässä pyöräkoneen ajamistaito luetaan hakijoiden eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Toivomme kaikilta hakijoilta positiivista, mutkatonta asennetta työhön ja työkavereihin.

Lisätietoja antaa:
Pasi Nordlund, sellutehtaan käyttöpäällikkö, puh. 050 462 0437.
Soittoajat maanantaisin ja tiistaisin klo kello 14–16.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 7.2.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot