(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöt sähkö- ja automaatiokunnossapidossa - Kyrön saha
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Haemme nyt Metsä Fibren Kyrön sahalle

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

kehittämään sahalaitoksen koneturvallisuutta.

Millainen työ sinua odottaa?

Tuotantolinjaan suunnitellaan alueturvallistamisratkaisuita, joilla pystymme turvallistamaan yhä kattavampia alueita turvakytkimien avulla. Työtehtävässä pääsee kehittämään koneturvallisuutta, toteuttamaan aihepiiriin liittyviä muutoksia sekä tekemään käyttöönottoja.

Työtä ohjaa tehtaan oma kokenut sähköorganisaatio. Työssä saat laajan kokemuksen sahalaitoksen sähköautomaatio- ja koneturvallisuusratkaisuista. Työ soveltuu hyvin myös päättötyön ja/tai harjoittelun aiheeksi.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta työntekoon. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon ja halua oppia ja kehittyä työssä.

Työtehtävä sopii hyvin esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelijalle. Painotamme suoritettuja opintoja sähkösuunnittelusta ja koneturvallisuudesta.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Turvallisten työtapojen edistäminen on tärkeä osa ammattitaitoa, ja sitä odotamme myös kaikilta uusilta taloon tulijoilta.

Miksi Metsä?

Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä. Menestyksemme avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Metsä tarjoaa myös sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä oman alasi huippuosaajaksi! 

Tutustu Metsä Fibren liiketoimintaan ja tuotteisiin: Laatuselluja ja kilpailukykyä asiakkaalle

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja saat soittamalla sahanjohtaja Jorma Niemiselle (p. +358 50 3202023), jonka tavoitat parhaiten arkisin kello 9:30-16:30.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 3.3.2021 saakka. Tsemppiä hakuun!