(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöt rakennus- ja logistiikka-aloilla, Aalto henkilöstöpalvelut
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Ajelehditko vailla työtä? Tartu työelämän pelastusrenkaaseen ja tule meille töihin! 

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Aalto henkilöstöpalvelut on Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Etsitkö itsellesi kesätöitä rakennus- tai logistiikka-alalta? Etsitkö työtä, jossa pääset itse vaikuttamaan työjälkeen ja työn tekemisen aikatauluihin? 

Aaltovoimalla on tänäkin kesänä tarjolla lukematon määrä kesätyöpaikkoja niin aloittelevilla ammattilaisille kuin myös sesonkityöntekijöille.Tarjoamme aloitteleville ammattilaisille kullanarvoisia kokemuksia ja mahdollisuuden saada ensikosketus oman alan töihin! Meillä jokaisella on mahdollisuus kasvaa uralla eteenpäin ja kehittää omaa osaamista, laita siis oma hakemuksesi sisään heti! Olemme myös vahvasti mukana erilaisissa musiikki ja urheilutapahtumissa mm. Tikkurila festivaalit sekä Helsinki cup.  

 

Täytä avoin hakemus tai ole suoraan yhteydessä rekrytoijiimme osoitteessa Hr@aaltovoima.fi 

Muistathan liittää hakemukseesi mukaan CV, palkkatoive sekä mahdollinen työn aloitusajankohta. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja työstä antaa Tom Knaster
Rekrytointipäällikkö
tom.knaster@aaltovoima.fi
010 504 8016 / 050 443 0204

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipakkio ja suositteluvideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista:

www.facebook.com/aaltovoima