Kesätyöt puunhankinnassa - logistiikka
Metsä Forest

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021

KESÄTYÖT PUUNHANKINNASSA – LOGISTIIKKA  

 

Haemme kesäksi 2022 seitsemän kesätyöntekijää Metsä Groupin puunhankinnan logistiikkaan eri puolille Suomea.

 

Tällä hakulomakkeella voit hakea kaikkiin logistiikan avoimena oleviin kesäpaikkoihin, joita on tarjolla  Lappeenrannassa, Tampereella, Äänekoskella, Seinäjoella ja Oulussa.

 

Katso kartalta Metsä Groupin puunhankintapiirit.

 

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Metsä Groupin puunhankinnan logistiikka vastaa pyöreän puun kuljetuksista metsästä tuotantolaitoksille ympäri Suomen. Logistiikan kesäharjoittelijan tehtäviin kuuluu, logistiikka-asiantuntijan sijaisena, mm. kuljetustilausten käsittely, toimitusten ohjaus ja valvonta, kuljetusten tilitykset ja varastokierron valvonta sekä yrittäjien toiminnan laadunvalvonta.

Työsuhteen alussa kesäharjoittelijat perehdytetään turvallisuuteen ja Metsä Forestin järjestelmiin ja toimintatapaan perusteellisesti.

 

Lue lisää metsäammattilaisten työstä Metsä Groupissa.

 

Mitä odotamme sinulta?

Puunhankinnan logistiikan tehtäviin haemme ensisijaisesti metsäalan ja logistiikan alan opiskelijoita.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä toimia itsenäisesti, reipasta otetta työtekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää ajoittain oman auton käyttöä.

 

Miksi Metsä?

Meillä on katseet korkealla ja jalat tukevasti suomalaisessa metsässä. Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet oppia ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi!

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa metsänomistajille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun. Metsäammattilaistemme osaava joukko toimii koko maassa ja he pitävät huolta meille kaikkein tärkeimmästä: omistajajäsenistämme ja heidän metsistään. Haluamme olla kestävän metsätalouden edelläkävijä.

Metsä Groupin työyhteisö on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta torjuvassa työssä.

 

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätöiden hakuprosessi ja työtehtävät on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla lukee, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Tutustu viime vuoden kesätyöntekijöidemme kokemuksiin @metsagroup-Instagramissa: tarinat löytyvät kohokohdista #KesäMetsässä.

 

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2022 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle toiveesi kesätyöpaikan sijainnin suhteen.

Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään samaa hakemusta myös muissa kesätyöhauissamme.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1535305
  • Tehtäväalue: Maa- ja metsätalous
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Äänekoski