(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖT – PRODUCTION PLANNER
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIIN – PRODUCTION PLANNER

Metsä Group tarjoaa kiinnostavia kesätöitä tuotannonsuunnittelun lisäksi monissa muissa toiminnoissa, kuten taloudessa, tietohallinnossa, myynnissä ja markkinoinnissa sekä hankinnassa.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin Production Planner tehtävään Metsä Tissuelle Mänttään.  

Huomaathan, että meillä on tarjolla kesätyöhaussa myös Demand and Supply Plannerin ja tuotannonsuunnittelijan tehtävät Metsä Boardilla. Molempien hakuilmoitukset löytyvät Kesätyöt-urasivultamme.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Tehtäväkenttäsi Metsä Groupin toimihenkilötehtävissä on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen.

Metsä Tissuella Mäntässä tuotannonsuunnittelija vastaa jalostuslinjojen ja paperikoneiden karkea- ja hienosuunnittelusta. Karkea tuotannonsuunnittelu sisältää pidemmän ajan suunnittelun kapasiteetin ja varastotasojen osalta. Hienosuunnittelu on linjojen tuotanto-ohjelmien rakentamista mukaan lukien tarvikkeiden tilaamiset ja kotiinkutsut ulkoisilta toimittajilta. Lisäksi tehtävään kuuluu perustietojen ylläpitoa SAP ja SCM järjestelmissä.

Tuotannonsuunnittelija vastaa osaltaan mm. toimitusvarmuudesta, tehtaan varastotasoista sekä asiakkaiden kampanjoiden suunnittelusta linjakohtaisesti. Lähimmät yhteistyökumppanit tehtaan sisällä ovat asiakaspalvelu, myynti, varastointi ja logistiikka, tuotanto, tuotehallinta ja talous.

Katso videolta, mitä kaikkea viime vuosina toimihenkilötehtäviä hoitaneet kesätyöntekijämme ovat päässeet tekemään!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja tarkkaan työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä.

Arvostamme reipasta työskentelyasennetta, tarkkuutta, paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ edellyttää myös hyviä ICT-valmiuksia (SAP ja SCM osaaminen katsotaan eduksi) sekä sujuvaa englanninkielen taitoa.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla on kerrottu, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin aiemmilta kesiltä pääset tutustumaan Instagramissa hashtagilla #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle paikkakunnat, joissa olet valmis työskentelemään.

Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissa.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!