Kesätyöt pihatiimissä - Rengon saha
Metsä Fibre

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Haemme nyt Metsä Fibrelle Renkoon

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

sahan pihatiimiin.

Millainen työ sinua odottaa?

Tässä työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia kunnostustöitä sahan tehdasalueella. Työnkuvaan kuuluu esimerkiksi ulko- ja sisätilojen järjestelyä ja siivousta, erilaisten merkintöjen teippausta, maalaamista sekä kylttien kiinnitystä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua opastetusti sahan tuotantoon "päivä tuotannossa" -ajatuksella.

Työ on päivätyö. Työsuhteen kesto on viisi viikkoa. Aloituspäivä 7.6.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta työntekoon. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ja halua oppia sekä kehittyä työssä. Katsomme eduksi raivaussahan ja muiden vastaavien työkalujen käyttökokemuksen.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Turvallisten työtapojen edistäminen on tärkeä osa ammattitaitoa, ja sitä odotamme myös kaikilta uusilta taloon tulijoilta.

Edellytämme tehtävään 16 vuoden ikää.

Miksi Metsä?

Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä. Menestyksemme avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Metsä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä tutustumaan työelämään ja metsäteollisuuteen! 

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tuotantoinsinööri Victoria Eklundille (p. +358407437709), jonka tavoitat parhaiten arkisin kello 14-15.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 3.3.2021 saakka. Tsemppiä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot