Kesätyöt – myynti ja markkinointi
Metsä Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIN MYYNTIIN JA MARKKINOINTIIN!

Metsä Group tarjoaa kiinnostavia kesätöitä myynnin ja markkinoinnin lisäksi monissa muissa toiminnoissa, kuten asiakaspalvelussa, taloudessa, tietohallinnossa ja hankinnassa.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin myynnin ja markkinoinnin tehtäviin Espooseen, Joutsenoon ja Raumalle.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Tehtäväkenttäsi Metsä Groupin toimihenkilötehtävissä on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen.

Metsä Boardilla markkinointiviestinnän kesätyötehtävässä Espoossa avustat internet- ja intranet -sivujemme ja datapankin päivittämisessä sekä tapahtumien järjestämisessä. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. esitteiden ja esitysmateriaalien päivittämistä, oikolukua ja stilisointia sekä näytearkiston hallintaa. Tehtävään haetaan ensisijaisesti kaupallisen alan opiskelijaa. Eduksi ovat aiempi kokemus nettisivujen päivittämisestä, kuvankäsittelystä ja sisällöntuotannosta digitaalisiin kanaviin sekä yleinen ymmärrys digitaalisen viestinnän teknologioista.

Metsä Fibren myynnin ja markkinoinnin tehtäviin Joutsenossa ja Raumalla kuuluu mm. tilaustenkäsittelyä, laskutusta ja muuta toimituksiin liittyvää dokumentointia (esim. remburssiasiakirjat) sekä myyntiin ja toimituksiin liittyvää raportointia. Määräkoordinoinnin työtehtävät käsittävät tuotannon suunnitteluun, laivauksiin, toimituksiin ja varastonhallintaan liittyviä tehtäviä. Työ on suunnittelua ja raportointia sekä toimituksiin liittyvien ohjeiden ja dokumenttien laadintaa.

Metsä Tissuen brändi- ja markkinointitiimin kesätyötehtäviin Espoossa kuuluvat erilaiset myynnin ja markkinoinnin avustavat tehtävät, kuten markkinadatan analysointi ja tiivistäminen, esitysmateriaalien valmisteleminen, artikkeleiden kirjoittaminen sisäisiin viestintäkanaviin, tiedon kerääminen ja visualisointi, kuluttajapalvelutehtävät, pienimuotoisten markkinatutkimusten itsenäinen johtaminen, materiaalipankin hallinta sekä monet muut markkinoinnin tehtävät. Kesätyöntekijämme tulee tekemään tiivistä yhteistyötä kansainvälisten brändipäälliköiden ja brändijohtajan kanssa ja on mukana tiimin viikoittaisissa palavereissa ja rutiineissa, joissa työkielenä on englanti.

Metsä Woodin markkinoinnin ja viestinnän kesäharjoittelijan tehtäviin kuuluu monipuoliset tehtävät kansainvälisen markkinoinnin ja sisäisen viestinnän parissa. Kesätyöntekijällä on tärkeä rooli nettisivujen uudistuksen onnistumisessa, minkä lisäksi tehtäviin kuuluu muun muassa markkinointisisältöjen monikanavainen hyödyntäminen nettisivujen lisäksi muun muassa sosiaalisessa mediassa, asiakasviestinnässä ja sisäisissä kanavissa. Lisäksi rooliin kuuluu tiedotteiden julkaisua, esitysmateriaalien päivitystä, käännösten hallinnointia ja intranetjulkaisujen tekoa. Oman kiinnostuksen mukaan voi päästä mukaan myös sisällöntuotantoon tekstin, kuvien ja videoiden tuottamiseen.

Katso videolta, mitä kaikkea viime vuosina toimihenkilötehtäviä hoitaneet kesätyöntekijämme ovat päässeet tekemään!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta työntekoon. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä. Toimihenkilötehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta, useimmissa tehtävissä myös hyvää englannin kielen taitoa.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla on kerrottu, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin aiemmilta kesiltä pääset tutustumaan Instagramissa hashtagilla #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle paikkakunnat, joissa olet valmis työskentelemään. Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissa.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot