Kesätyöt metsäpalveluissa - mitta-asemat
Metsä Forest

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2021

KESÄTYÖT METSÄPALVELUISSA – MITTA-ASEMAT

Haemme kesäksi 2022 kesätyöntekijöitä Metsä Groupin puun vastaanottoon mitta-asemille eri puolille Suomea.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kaikkiin mitta-asemien avoimena oleviin kesätyöpaikkoihin, joita on tarjolla  Joutsenossa, Kemissä, Raumalla ja Äänekoskella.

Katso kartalta Metsä Groupin puunhankintapiirit.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Mitta-asemien toimintoihin kuuluu puun mittaukseen ja laadunvalvontaan liittyviä tehtäviä. Yhteistyö puunhankinnan ja tehtaan muiden toimijoiden kanssa vaatii organisointikykyä. Toimintaympäristö edellyttää jatkuvaa laadun ja turvallisuuden havainnointia sekä valvontaa.

Työsuhteen alussa kesäharjoittelijat perehdytetään turvallisuuteen ja Metsä Forestin järjestelmiin ja toimintatapaan perusteellisesti.

Lue lisää metsäammattilaisten työstä Metsä Groupissa.

Mitä odotamme sinulta?

Puun vastaanottoon mitta-asemille haemme ensisijaisesti metsäalan opiskelijoita.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä toimia itsenäisesti, reipasta otetta työtekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää B-luokan ajokorttia.

Miksi Metsä?

Meillä on katseet korkealla ja jalat tukevasti suomalaisessa metsässä. Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet oppia ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi!

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa metsänomistajille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun. Metsäammattilaistemme osaava joukko toimii koko maassa ja he pitävät huolta meille kaikkein tärkeimmästä: omistajajäsenistämme ja heidän metsistään. Haluamme olla kestävän metsätalouden edelläkävijä.

Metsä Groupin työyhteisö on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta torjuvassa työssä.

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätöiden hakuprosessi ja työtehtävät on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla lukee, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Tutustu viime vuoden kesätyöntekijöidemme kokemuksiin @metsagroup-Instagramissa: tarinat löytyvät kohokohdista #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2022 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle toiveesi kesätyöpaikan sijainnin suhteen.

Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään samaa hakemusta myös muissa kesätyöhauissamme.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Onnea hakuun

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1534130
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joutsenon Mitta-Asema