(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöt metsäpalveluissa - Lohjan ja Turun hankintapiirit
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI PUUNHANKINTAAN JA METSÄPALVELUIHIN LOHJAN JA TURUN HANKINTAPIIREILLE!

Haemme kesäksi 2021 noin 70 kesätyöntekijää Metsä Groupin puunhankintaan ja metsäpalveluihin hankintapiireillemme eri puolille Suomea. Kesätyöjaksot painottuvat kevääseen ja kesään eli vilkkaimpaan metsänviljelykauteen.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin Lohjan ja Turun hankintapiireille.

Katso kartalta Metsä Groupin puunhankintapiirit ja niihin kuuluvat paikkakunnat.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Lohjan ja Turun hankintapiireillä kesätöitä on tarjolla metsänhoidossa ja korjuussa. Näihin tehtäviin kuuluvat mm. taimilogistiikka, maastotarkastukset, erilaiset maasto- ja toimistotyöt, metsänhoidon tehtävät, korjuujäljen tarkastus ja puunostoon liittyvät tukitoimet.

Muut puunhankinnan ja metsäpalveluiden kesätyöt liittyvät puukauppaan ja metsäpalveluihin, logistiikkaan sekä puun vastaanottoon mitta-asemilla ja näitä tehtäviä on tarjolla muilla hankintapiireillämme eri puolilla Suomea. Tehtävät ja paikkakunnat on kerrottu tarkemmin Kesätyöt-verkkosivullamme.

Työpäivät puunhankinnassa ja metsäpalveluissa ovat vaihtelevia, ja voimme luvata, että työssä oppii uutta joka päivä. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset suunnittelemaan työpäiviesi sisältöä ja tehtäviä itsenäisesti.

Lue myös juttu kesätyöntekijämme kokemuksista metsänhoidon ja puunkorjuun parissa.

Mitä odotamme sinulta?

Puunhankinnan ja metsäpalveluiden tehtäviin haemme ensisijaisesti metsäalan opiskelijoita.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä toimia itsenäisesti, reipasta otetta työtekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää myös mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Miksi Metsä?

Meillä on katseet korkealla ja jalat tukevasti suomalaisessa metsässä. Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisen puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle. Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet oppia ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi!  

Metsä Group on Suomen suurin puunostaja, jolle metsien vastuullinen ja kestävä käyttö on kunnia-asia. Ammattilaisemme tekevät yhteistyötä satojen metsänomistajien kanssa päivittäin. Olemme suunnannäyttäjä metsäalan digitalisaatiossa ja kestävän metsänhoidon edistämisessä, ja modernit työkalut ja järjestelmät takaavat meille hyvät edellytykset laajan metsänhoidon, puunhankinnan ja logistiikan tehtäväkentän hallintaan.

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaun prosessi ja työtehtävät on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Sieltä löydät myös yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin pääset tutustumaan Instagram-tilimme Highlightseissa ja hashtagilla #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hakulomakkeella voit ilmoittaa, kummalla hankintapiireistä olet valmis työskentelemään. Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissa.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!