Kesätyöt Metsä Groupissa - turvallisuus
Metsä Fibre

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2021

KESÄTYÖT METSÄ GROUPISSA - TURVALLISUUS

Tällä hakulomakkeella voit hakea turvallisuusasiantuntijan kesätyöhön Kemin tehtaillemme.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Toimit turvallisuustiimissämme kesätyöntekijänä laaja-alaisesti työturvallisuuden, paloturvallisuuden sekä alueturvallisuuden osa-alueilla ja mahdollistat omalla toiminnallasi turvallisuuskulttuurin positiivisen kehittymisen. Olet osaltasi mahdollistamassa turvallisen, laadukkaan ja tuotantotehokkaan toiminnan. Kuulut tehtaan turvallisuusorganisaatioon ja osana turvallisuustiimiä toimit läheisessä yhteistyössä laaja-alaisesti Kemin tehtaiden eri osastojen kanssa sekä ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Työssäsi pääset tutustumaan millaista on työskennellä turvallisuusorganisaatiossa metsäteollisuudessa.

Katso video, jossa kesätyöntekijät kertovat kokemuksistaan tuotannon tehtävissä Metsä Groupilla.  

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme soveltuvaa koulutusta tai opiskelet insinööriksi / tradenomiksi turvallisuusalalle. Tunnistat itsessäsi vastuuntuntoisen ja kannustava työskentelytavan. Haluat kehittyä sekä omaat itsenäisen työskentelyotteen ja aktiivisen ongelmanratkaisukyvyn. Tulet toimeen tarvittaessa myös englannin kielellä.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Turvallisten työtapojen edistäminen on tärkeä osa ammattitaitoa, ja sitä odotamme myös kaikilta uusilta taloon tulijoilta.

Miksi Metsä?

Metsässä pääset tekemään töitä kestävän tulevaisuuden puolesta - mukavassa seurassa.

Menestyksemme avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Metsä tarjoaa myös sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä oman alasi huippuosaajaksi! 

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätöiden hakuprosessi ja työtehtävät on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla lukee, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Tutustu viime vuoden kesätyöntekijöidemme kokemuksiin @metsagroup-Instagramissa: tarinat löytyvät kohokohdista #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2022 ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään samaa hakemusta myös muissa kesätyöhauissamme.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1537369
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi