Kesätyöt Metsä Groupissa - taloushallinto
Metsä Forest

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2021

KESÄTYÖT METSÄ GROUPISSA – TALOUSHALLINTO

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin taloushallinnon tehtävään Metsä Groupiin Espooseen.  

Huomioithan myös muut tehtäväalueemme – Metsästä voit löytää kiinnostavan kesätyön myös esimerkiksi asiakaspalvelun tai markkinoinnin tehtävissä.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Tehtäväkenttäsi Metsä Groupin toimihenkilötehtävissä on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen.

Metsä Forestin laskutuksen kesäharjoittelijan työtehtäviin Espoossa kuuluu metsänhoitopalvelujen myyntilaskutuksen hoito. Lisäksi kesäharjoittelija tekee teollisten asiakkaiden vakuusseurantaa, viikkomyyntilaskuja sekä käsittelee mm. tuontipuun osto- ja kululaskuja.

Katso videolta, mitä viime vuoden kesätyöntekijämme kertovat kokemuksistaan laboratorion, asiakaspalvelun, logistiikan sekä puunhankinnan ja metsäpalveluiden tehtävissä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä otetta työhön. Hyvä englannin ja/tai venäjän kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä. Tehtäviin haemme ensisijaisesti kaupallisen alan opiskelijoita.

Miksi Metsä?

Metsässä pääset tekemään töitä kestävän tulevaisuuden puolesta - mukavassa seurassa. Menestyksemme avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Metsä tarjoaa myös sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä oman alasi huippuosaajaksi! 

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätöiden hakuprosessi ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla lukee, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Tutustu viime vuoden kesätyöntekijöidemme kokemuksiin @metsagroup-Instagramissa: tarinat löytyvät kohokohdista #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2022 ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään samaa hakemuspohjaa myös muissa kesätyöhauissa.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1534142
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Head Office