Kesätyöt Metsä Groupissa - lakiasiainpalvelut
Metsä Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIIN – LAKIASIAINPALVELUT

Huomioithan myös muut tehtäväalueemme – Metsästä voit löytää kiinnostavan kesätyön myös esimerkiksi asiakaspalvelun, talouden tai markkinointiviestinnän tehtävissä.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin lakiasiainpalveluihin harjoittelijan tehtäviin Espooseen.

Mitä pääset tekemään?

Metsä Groupin lakiasiainpalveluiden tehtävänä on palvella konsernin yhtiöitä ja liiketoimintayksiköitä globaalisti avustamalla niitä erilaisissa oikeudellisissa toimeksiannoissa. Konsernin liiketoiminta-alueille ja  juridiikan eri osaamisalueille on nimetty omat vastuuhenkilöt lakiasiainpalveluiden organisaatiossa, jossa työskentelee yhteensä 14 henkilöä Suomessa ja Saksassa.

Tehtävä on määräaikainen harjoittelujakso kesäkuun alusta elokuun loppuun, mutta työsuhdetta voi olla mahdollista jatkaa osa-aikaisena tämän jälkeen. Harjoittelija avustaa ja sijaistaa Metsä Groupin lakiasiainpalveluiden juristeja lomakaudella. Tehtäväkenttäsi on monipuolinen sisältäen laajasti erilaisia työtehtäviä yritysjuridiikan parissa mm. liiketoimintasopimusten kommentointia ja laatimista, lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön liittyvien selvitysten tekemistä ja oikeudellista neuvonantoa konsernin eri liiketoiminta-alueille yhdessä lakiasiainpalveluiden juristien kanssa.

Toimipaikkasi on koronarajoitukset ja -suositukset huomioiden Metsä Groupin pääkonttorilla Espoon Tapiolassa uusituissa tiloissa.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme, että olet oikeustieteellisten opintojesi loppuvaiheessa (3. tai 4. vuoden opiskelija). Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä esimerkiksi yrityksen lakiosastolla tai asianajotoimistossa. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia ja sinulla on erinomaiset MS-office taidot. 

Toivomme, että olet työskentelyotteeltasi aktiivinen ja itsenäinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Uteliaisuus ja uusien asioiden oppiminen motivoivat sinua.

Haluatko kuulla lisää?

Assistant General Counsel Juhani Pitkänen kertoo tehtävästä tarkemmin seuraavina ajankohtina: 11.2. klo 9-11 ja 18.2. 13-15, puh. +358104655240.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi!

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2022 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissa.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1534141
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Head Office