Kesätyöt Metsä Groupissa - kestävä kehitys
Metsä Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2021

KESÄTYÖT METSÄ GROUPISSA – KESTÄVÄ KEHITYS

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin kestävän kehityksen tehtävään Metsä Groupiin Espooseen.  

Huomioithan myös muut tehtäväalueemme – Metsästä voit löytää kiinnostavan kesätyön myös esimerkiksi tuotannon, tuotehallinnan, teknisen markkinoinnin, tutkimuksen ja kehityksen ja teknisen asiakaspalvelun tehtävissä.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Jos haluat  olla aidosti mukana viemässä kestävän kehityksen hankkeita eteenpäin isossa metsäteollisuuskonsernissa, tule meille Espooseen kesätöihin! Metsä Groupin kestävän kehityksen kesätyössä pääset tutustumaan laajasti koko konsernimme kestävän kehityksen työhön, johtamiseen sekä liiketoiminta-alueisiimme. Työtehtäväsi liittyvät kestävän kehityksen ja vastuullisuuden hankkeiden koordinointiin, itsenäiseen suorittamiseen sekä raportointiin.

Meidän tiimimme eli Metsä Groupin Edunvalvonta ja kestävä kehitys -toiminto tukee konsernin liiketoimintoja koko arvoketjun läpi metsänhoidosta tuotantoon ja aina lopputuotteisiin saakka. Johdamme Metsä Groupin kestävän kehityksen prosesseja ja pyrimme varmistamaan kestävän kehityksen strategisten tavoitteiden toteutumisen. Raportoimme vastuullisuustoimistamme säännöllisesti, aktiivisesti ja avoimesti. Lisäksi linjaamme, koordinoimme ja toteutamme konsernin edunvalvontaa liiketoimintojen etujen mukaisesti. Tervetuloa meidän metsäläisten joukkoon!

Katso videolta, mitä viime vuoden kesätyöntekijämme kertovat kokemuksistaan laboratorion, asiakaspalvelun, logistiikan sekä puunhankinnan ja metsäpalveluiden tehtävissä.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme positiivista ja energistä hyvää tyyppiä, jolta onnistuu itsenäinen työskentely sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Kesätyön tehtävät saat menestyksekkäästi maaliin, jos osaat koordinoida kokonaisuuksia, tehdä johtopäätöksiä sekä raportoida oppimaasi. Olet jo edennyt yliopisto- tai korkeakouluopinnoissa esimerkiksi kestävän kehityksen, luonnontieteiden, ympäristötekniikan tai vastaavalla alalla. Sinulla on ehkä myös työkokemusta metsäteollisuudesta tai vastuullisuudesta.

Miksi Metsä?

Metsässä pääset tekemään töitä kestävän tulevaisuuden puolesta - mukavassa seurassa. Menestyksemme avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Metsä tarjoaa myös sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä oman alasi huippuosaajaksi! 

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätöiden hakuprosessi ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla lukee, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Tutustu viime vuoden kesätyöntekijöidemme kokemuksiin @metsagroup-Instagramissa: tarinat löytyvät kohokohdista #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2022 ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään samaa hakemuspohjaa myös muissa kesätyöhauissa.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1534156
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Head Office