Kesätyöt Metsä Groupissa - asiakaspalvelu
Metsä Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIIN – ASIAKASPALVELU  

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin asiakaspalvelun tehtäviin Metsä Woodille Lohjalle ja Metsä Tissuelle Mänttään.

Huomioithan myös muut tehtäväalueemme – Metsästä voit löytää kiinnostavan kesätyön myös esimerkiksi talouden tai markkinointiviestinnän tehtävissä. Asiakaspalveluun on kesätyöntekijä haussa myös Metsä Boardille, otsikolla Customer Service.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Tehtäväkenttäsi Metsä Groupin toimihenkilötehtävissä on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen.

Asiakaspalvelun pääasiallinen tehtävä on huolehtia, että asiakas saa tilaamansa tavaran oikeaan aikaan, paikkaan ja hintaan. Asiakaspalvelussa käsitellään tilauksia, huolehditaan tavaran saatavuudesta, asiakkaan tiedottamisesta ja tilausten laskuttamisesta sekä reklamaatioista. Viennissä erilaisten tilaus- ja toimitusdokumenttien tekeminen ja kuljetuksen järjestäminen kuuluu kiinteästi työnkuvaan. Asiakaspalvelun vastuulla voi lisäksi olla asiakkaan perustietojen ylläpitäminen sekä hyvitysten hoitaminen.

Toimit säännöllisessä yhteydessä asiakkaisiin sekä agentteihin tarjoten heille sopimuksen mukaisen palvelun.

Kesätöitä asiakaspalvelussa on tarjolla Metsä Tissuella Mäntässä ja Metsä Woodilla Lohjalla.

Katso videolta, mitä viime vuoden kesätyöntekijämme kertovat kokemuksistaan laboratorion, asiakaspalvelun, logistiikan sekä puunhankinnan ja metsäpalveluiden tehtävissä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä.

Aiempi kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi. Työ edellyttää hyviä ICT-valmiuksia, paineensietokykyä sekä sujuvaa englanninkielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Arvostamme reipasta työskentelyasennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Asiakaspalvelun tehtävä soveltuu hyvin kaupallisen alan opiskelijoille.

Miksi Metsä?

Metsässä pääset työskentelemään kestävän tulevaisuuden puolesta - mukavassa seurassa!

Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi.

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla lukee, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Tutustu viime vuoden kesätyöntekijöidemme kokemuksiin @metsagroup-Instagramissa: tarinat löytyvät kohokohdista #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2022 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle paikkakunnat, joissa olet valmis työskentelemään.

Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissa.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1540368
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lohja, Mänttä-Vilppula