Kesätyöt mekaanisessa kunnossapidossa - pohjoinen Suomi
Metsä Board

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2021

KESÄTYÖT MEKAANISESSA KUNNOSSAPIDOSSA – POHJOINEN SUOMI

Haemme kesäksi 2022 lukuisia kesätyöntekijöitä kunnossapidon tehtäviin tehtaillemme eri puolilla Suomea. Kunnossapidon kesätöitä on tarjolla sekä mekaanisessa että sähkö- ja automaatiokunnossapidossa sellu-, kartonki- ja pehmopaperitehtailla sekä sahoilla ja Kerto- ja vaneritehtailla.

Tällä hakulomakkeella voit hakea mekaanisen kunnossapidon tehtäviin pohjoisen Suomen alueelle, missä tehtäviä on tarjolla Metsä Boardin kartonkitehtaalla Kemissä.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Kunnossapidon kesätyötehtäviin kuuluu esimerkiksi tuotantolaitteiden ja koneiden kunnonvalvontaa, vianpaikannusta, vikakorjauksia ja ennakkohuoltoja sekä laiteasennuksia. Kunnossapidon kesätyöntekijänä teet töitä sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa.

Mekaanisen kunnossapidon kesätyöt ovat prosesseihin liittyvien mekaanisten laitteiden, kuten pumppujen ja telojen asentamista, korjausta ja huoltoa. Työhön voi kuulua mm. korjaushitsauksia, prosessilaitteiden irrotuksia huoltoja varten ja ennakoivaan kunnossapitoon liittyviä huoltokierroksia. Tehtävät vaativat konepiirustusten ja asennusohjeiden tulkinnan hallintaa.

Katso video, jossa kesätyöntekijät kertovat kokemuksistaan tuotannon tehtävissä Metsä Groupilla.  

Mitä odotamme sinulta?

Haemme kunnossapidon tehtäviin ensisijaisesti konetekniikkaan tai sähkö-/automaatiotekniikkaan suuntautuneita opiskelijoita.

Kunnossapidon tehtävissä tarvitset hyvää hahmottamis- ja keskittymiskykyä, oma-aloitteista otetta työntekoon, ryhmätyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät edellyttävät teknistä osaamista, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä vastuullisuutta. Arvostamme halua oppia ja kehittyä työssä.

Suurin osa kunnossapidon kesätyöpaikoista edellyttää myös valmiutta vuorotyöhön ja 18 vuoden ikää.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Turvallisten työtapojen edistäminen on tärkeä osa ammattitaitoa, ja sitä odotamme myös kaikilta uusilta taloon tulijoilta.

Miksi Metsä?

Metsässä pääset tekemään töitä kestävän tulevaisuuden puolesta - mukavassa seurassa.

Menestyksemme avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Metsä tarjoaa myös sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä oman alasi huippuosaajaksi! 

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätöiden hakuprosessi ja työtehtävät on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla lukee, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Tutustu viime vuoden kesätyöntekijöidemme kokemuksiin @metsagroup-Instagramissa: tarinat löytyvät kohokohdista #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2022 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle ne tehtäväalueet, joista olet eniten kiinnostunut sekä toiveesi kesätyöpaikan sijainnin suhteen. Voit ilmoittaa lomakkeella myös kiinnostuksestasi esihenkilötehtäviin.

Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään samaa hakemusta myös muissa kesätyöhauissamme.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1534139
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi