(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöt logistiikkakeskuksessa, Kerava
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Aalto henkilöstöpalvelut on Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Aaltovoima etsii yhteistyössä Inex Partnersin kanssa kesätyöntekijöitä uuden ajan logistiikkakeskukseen. Jos olet kiinnostunut itsenäisestä työstä, jossa pääset seuraamaan uuden ajan varastointia Suomen moderneimmassa logistiikkakeskuksessa, olet oikeassa paikassa.

 

Automaation laitekäyttäjän tehtävä on lähempänä prosessinhoitajaa kuin perinteistä varastomiestä. Toimenkuvasi on vastata nimetyn alueesi toiminnasta ja varmistaa toimitusketjun sujuvuus. Aikaisempaa kokemusta logistiikasta et tarvitse, mutta esimerkiksi logistiikan tai vaikkapa teknisen alan opinnot ovat eduksi. Työ soveltuu niin naisille kuin miehillekin.

 

Muut vaatimukset:

 

  • Halu ja kyky oppia uutta
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Erinomainen suomen kielen taito
  • Soveltuvuus vuorotyöhön

 

Inexin huippumoderni logistiikkakeskus aivan Keravan kupeessa tarjoaa loistavat puitteet työnteolle, tässä niistä muutama:

  • Bussikuljetus Keravan aseman ja logistiikkakeskuksen välillä aina vuoron vaihdon yhteydessä
  • Poikkeuksellisen kovan palkkaustason kannustelisineen
  • Alan parhaan koulutuksen tehtäviin
  • Upean ja kannustavan työilmapiirin
  • Kauaskantoisen ja selkeän työvuorosuunnittelun

 

Töitä tehdään kolmessa vuorossa alkaen 06.00/14.00/22.00. Kaikki työntekijät koulutetaan tehtävään alusta saakka ja työssä on mahdollisuus edetä pitkälle. Jos olet kiinnostunut modernista logistiikasta ja etsit pitkäaikaista työpaikkaa täynnä mahdollisuuksia, tämä on se. Työt alkavat kesäkuun alussa ja jatkuvat elokuun loppuun.

Haastattelut ovat jo käynnissä, joten lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Kerro taustastasi ja haluamme etenkin kuulla, miksi menestyisit juuri kyseisessä tehtävässä.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Mika Laakso
050 415 2893

mika.laakso@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.