(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöt laivoilla
Tallink Silja oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Töitä näkyvissä Siljan iloisessa ja reippaassa miehistössä! 

Miltä kuulostaa auringossa kimmeltävä meri, inspiroivat työpäivät ja vaihtuvat maisemat, kansainvälinen huippuporukka, uudet mielenkiintoiset haasteet ja mahdollinen lähtölaukaus uudelle uralle? Tee check-in elämäsi kesään ja ole mukana rakentamassa aurinkoisia ja ikimuistoisia risteilyelämyksiä Resort-vieraillemme.

Silja Linen laivat kuljettavat risteilymatkustajia Tukholmaan sekä Helsingistä että Turusta. Onnistunut risteily vaatii monenlaista työpanosta. Haemme nyt työntekijöitä  Silja Serenadelle ja Baltic Princessille seuraaviin tehtäviin: ravintoloihin, keittiöön, myymälöihin, leikkihuoneelle ja hotelliosastolle. 

Mitä odotamme?

Olethan 18-vuotta täyttänyt palveluhenkinen, kielitaitoinen (ainakin suomi ja englanti - muu kielitaito lasketaan meritöissä eduksi), positiivinen, joustava ja reipas tiimityöntekijä. Aikaisempi työkokemus hakemistasi tehtävistä on eduksi, kuten myös hakemaasi tehtävään liittyvä tutkinto tai koulutus. 

Edellä mainittujen tehtävien lisäksi haemme kesätyöntekijöitä laivojemme kansi- ja koneosastoille. Näihin tehtäviin vaaditaan tarvittavat pätevyyskirjat ja koulutus.

Hakuvaiheessa et vielä näitä tarvita, mutta mahdollisen laivatyön alkaessa tavitset voimassa olevan passin ja merimieslääkärintodistuksen.

Tarjoamme

mielenkiintoisen työympäristön, haastavan ja vaihtelevan työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen, sekä hyvät mahdollisuudet uran luomiselle suuressa organisaatiossa.

Tarjolla olevien työsopimusten pituus vaihtelee ja töitä saattaa olla tarjolla tehtävästä riippuen keikkaluontoisesti jo talven ja kevään aikana. Etsimme myös laivojemme sijaispankkiin kesän ajaksi keikkatyöntekijöitä. Kesän aikana työssään hyvin menestyneille voimme mahdollisesti tarjota töitä myös jatkossa.

Hakeminen ja haastattelut

Kesätyöntekijöitä rekrytoidaan aina huhtikuun loppuun asti. Olemme kuitenkin jo hakuaikana yhteydessä osaan niistä hakijoista, jotka kutsutaan haastatteluun. Kaikkiin hakijoihin ollaan joka tapauksessa yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Käy katsomassa aiempien kesätyöntekijöidemme mietteitä työstään youtube-kanavallamme.

Hae kesätöitä oheisella hakukaavakkeella viimeistään 30.4.2020. 

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.