(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöt kunnossapidossa – läntinen Suomi
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIN KUNNOSSAPITOON!

Haemme kesäksi 2021 lukuisia kesätyöntekijöitä kunnossapidon tehtäviin tehtaillemme eri puolilla Suomea. Kunnossapidon kesätöitä on tarjolla sekä mekaanisessa että sähkö- ja automaatiokunnossapidossa sellu-, kartonki- ja pehmopaperitehtailla sekä sahoilla ja Kerto- ja vaneritehtailla.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kunnossapidon tehtäviin läntisen Suomen alueelle, missä tehtäviä on tarjolla:

  • Metsä Boardin kartonkitehdas, Tampere (Tako)
  • Metsä Boardin kartonkitehdas, Kyröskoski (Kyro)

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Kunnossapidon kesätyötehtäviin kuuluu esimerkiksi tuotantolaitteiden ja koneiden kunnonvalvontaa, vianpaikannusta, vikakorjauksia ja ennakkohuoltoja sekä laiteasennuksia. Kunnossapidon kesätyöntekijänä teet töitä sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa.

Mekaanisen kunnossapidon kesätyöt ovat prosesseihin liittyvien mekaanisten laitteiden, kuten pumppujen ja telojen asentamista, korjausta ja huoltoa. Työhön voi kuulua mm. korjaushitsauksia, prosessilaitteiden irrotuksia huoltoja varten ja ennakoivaan kunnossapitoon liittyviä huoltokierroksia. Tehtävät vaativat konepiirustusten ja asennusohjeiden tulkinnan hallintaa.

Sähkö- ja automaatiokunnossapidon kesätyötehtäviin kuuluu mm. sähkölaitteiden, mittareiden, valaisimien, muuntajien ja sähkökeskusten asentamista, korjaamista ja huoltoa. Lisäksi asentajina toimivat henkilöt suorittavat johdotus-, kaapelointi- ja kytkentätöitä. Tehtävät vaativat sähköpiirustusten ja asennusohjeiden tulkinnan hallintaa. Työskentely edellyttää sähköturvallisuusmääräysten ja -säädösten tuntemista ja tinkimätöntä noudattamista.

Suurin osa kunnossapidon kesätöistä on työntekijätehtäviä, mutta otamme kesätyöntekijöitä myös työnjohtotehtäviin.

Katso video, jossa kunnossapidon kesätyöntekijämme kertoo kokemuksistaan Lohjan Kerto-tehtaalla.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme kunnossapidon tehtäviin ensisijaisesti konetekniikkaan tai sähkö-/automaatiotekniikkaan suuntautuneita opiskelijoita.

Kunnossapidon tehtävissä tarvitset hyvää hahmottamis- ja keskittymiskykyä, oma-aloitteista otetta työntekoon, ryhmätyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät edellyttävät teknistä osaamista, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä vastuullisuutta. Arvostamme halua oppia ja kehittyä työssä. Sähkö- ja automaatiokunnossapidon tehtävissä voimassa oleva sähkötyöturvallisuuskortti ja muut työturvallisuuskortit katsotaan eduksi.
Suurin osa kunnossapidon kesätyöpaikoista edellyttää myös valmiutta vuorotyöhön ja 18 vuoden ikää.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Turvallisten työtapojen edistäminen on tärkeä osa ammattitaitoa, ja sitä odotamme myös kaikilta uusilta taloon tulijoilta.

Miksi Metsä?

Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä. Menestyksemme avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Metsä tarjoaa myös sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä oman alasi huippuosaajaksi! 

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaun prosessi ja työtehtävät on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Sieltä löydät myös yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin pääset tutustumaan Instagram-tilimme Highlightseissa ja hashtagilla #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hakulomakkeella voit ilmoittaa toiveesi kesätyön sijainnin suhteen ja kiinnostuksesi esimiestehtäviin. Luomalla hakijatilin urasivullamme pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissamme.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!