Kesätyöt – hankinta ja logistiikka
Metsä Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2020

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIIN – HANKINTA JA LOGISTIIKKA

Metsä Group tarjoaa kiinnostavia kesätöitä hankinnan ja logistiikan lisäksi monissa muissa toiminnoissa, kuten asiakaspalvelussa, taloudessa ja tietohallinnossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin hankinnan ja logistiikan tehtäviin Espooseen ja Äänekoskelle.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Tehtäväkenttäsi Metsä Groupin toimihenkilötehtävissä on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen.

Kesätyössä Espoossa hankinnan ja logistiikan tiimissä roolisi on vahvasti hankintaprosessin ja kehittämisen tukitehtävissä kuten sopimushallinnassa, sopimusten sähköisen allekirjoituksen fasilitoinnissa ja erilaisten toimittajakyselyiden toteutusvaiheen tuessa. Lisäksi analysoit toimittaja- ja sopimustietoja ja osallistut laadunvarmistukseen ja -parannukseen. Tehtäviisi kuuluu myös Metsä Groupin toimittajien eettisten toimintaperiaatteiden (Metsä Group Supplier Code of Conduct) toimittajahyväksyntien kattavuuden parantaminen kohdennetulla viestinnällä ja sähköisellä hyväksynnällä.

Palvelukeskuksen ostajan tehtävässä Äänekoskella sinulla on keskeinen rooli hankintaehdotusten, ostotilausten, tilausvahvistusten sekä hankintasopimusten tietojen käsittelyssä. Ylläpidät tarvittavia ostotietoja järjestelmissämme, valvot toimitusten etenemistä ja vastaat reklamaatiotietokannasta omalla vastuualueellasi. Lisäksi tuet organisaation sisäisiä yhteistyökumppaneita ja toimittajia ostoprosessin eri vaiheissa.

Katso videolta, mitä kaikkea viime vuosina toimihenkilötehtäviä hoitaneet kesätyöntekijämme ovat päässeet tekemään!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä. Aiempi PowerBI-osaaminen katsotaan eduksi.

Espoon hankinnan ja logistiikan kesätyötehtävän osalta toivomme, että tunnet ennalta hankinnan ja oston perusteet. Tehtävään soveltuva koulutustausta voi olla muutama vuosi kaupallisen tai teknisen alan korkeakouluopintoja. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Äänekosken palvelukeskuksen tehtävässä toivomme, että tunnet hankintatoimen perusperiaatteet ja sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus. Aikaisempi kokemus joko ostotehtävistä tai muista tilaus-toimitusketjun hallintaan liittyvistä tehtävistä sekä SAP- ja Maximo-toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksesi. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja systemaattinen työskentelijä. Sinulla on myös hyvä suomen ja englannin kielen taito, ruotsin, saksan, puolan, viron tai slovakian kielitaito katsotaan eduksesi.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla on kerrottu, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin aiemmilta kesiltä pääset tutustumaan Instagramissa hashtagilla #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle paikkakunta, missä olet valmis työskentelemään. Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissa.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1406336
  • Tehtäväalue: Hankinta
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Äänekoski