(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöt – energiatehokkuus
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIIN – ENERGIATEHOKKUUS

Metsä Group tarjoaa kiinnostavia kesätöitä tuotannon ja metsäpalveluiden lisäksi monissa muissa toiminnoissa, kuten asiakaspalvelussa, talous- ja tietohallinnossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa.

Tällä hakulomakkeella voit hakea kesätöihin energiatehokkuuden tehtäviin Espooseen.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Tehtäväkenttäsi Metsä Groupin toimihenkilötehtävissä on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen.

Metsä Groupin Teknologia-konsernipalvelun energiatiimi palvelee tehtaita kaikissa toimintamaissamme. Tiimin työ on erittäin monipuolista sisältäen muun muassa energiantuotannon kokonaisuuden hallintaa, investointien valmistelua ja prosessin läheistä energiatehokkuuden kehittämistä.

Energiatiimin harjoittelijan kesätyö Espoossa liittyy voimalaitosten ja tehtaiden automaatiointegraatioon. Tehtaisiimme on lähivuosina suunnitteilla muutoksia automaatiojärjestelmiin. Kesätyöntekijänä tehtäväsi on dokumentoida tämän hetkinen integraatioaste ja ICT:n suunnitelmat tehtaalle sekä niiden vaikutus voimalaitosten järjestelmiin. Aiemmasta kokemuksestasi riippuen työhösi kuuluu lisäksi Wedge-käyttöliittymään tai tehdasautomaatioon liittyvän laskennan ja raportoinnin kehittäminen, rakentaminen ja dokumentointi.

Katso videolta, mitä kaikkea viime vuosina toimihenkilötehtäviä hoitaneet kesätyöntekijämme ovat päässeet tekemään!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä.

Kesätyöntekijäksi Espooseen etsimme tekniikan korkeakouluopiskelijaa hyvillä analytiikkataidoilla. Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyön tekemisen taitoja ja energiatekniikan tuntemusta. Wedge- ja/tai tehdasautomaatio-ohjelmistojen käyttökokemus on etu tekijää valittaessa. Hyvä englanninkielen taito on tehtävässä välttämätön.        

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla on kerrottu, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin aiemmilta kesiltä pääset tutustumaan Instagramissa hashtagilla #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään jättämääsi hakemusta myös muissa kesätyöhauissa.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!