Kesätyöt 2022, Laborantti (Imatran tutkimuskeskus), Imatra
Stora Enso

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2021

Haemme nyt laborantteja Imatran tutkimuskeskukseen.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Imatran tutkimuskeskuksessa laboranttien työt liittyvät erilaisiin tutkimus- ja kehityspalveluihin, sisältäen monipuolisesti erilaisia laboratoriotöitä fysikaalisessa, kemiallisessa ja mikrobiologisessa testauksessa. Työt ovat päivätyötä.

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät kantavat kortensa kekoon turvallisen työympäristö luomiseksi.

 Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana on maailmanlaajuiset megatrendit. Laboranttina pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi tuen onnistumiseen.

”Hyvä perehdytys, kivat työkaverit ja tunne siitä, että teen tärkeää työtä” kertoi vuoden 2021 kesätyöntekijä, kun häntä pyydettiin kertomaan kolme parasta asiaa kesätyössään.

Terveiset tulevalta esimieheltäsi / tiimiltä

”Tervetuloa tiimimme, kesäharjoittelija! Meillä voit vahvistaa osaamistasi ja kehittyä ammatillisesti. Meillä on hyvät perehdytysohjelmat ja toimintamallit, jotta pääset alkuun ja saat tehdä kanssamme oikeita töitä!”

Toivomme sinulta

Työskentely tutkimus- ja kehitystehtävien parissa edellyttää:

 • laboratorioalan koulutusta tai meneillään olevia vastaavia opintoja
 • kykyä työskennellä yksin ja ryhmässä
 • joustavuutta ja yhteistyökykyä
 • Microsoft Office365-ympäristön (Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Teams, jne.) hallintaa ja kokemusta erilaisten ohjelmistojen käytöstä
 • riittävää englannin kielen taitoa, raportointikielemme on englanti 

Edellytämme myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Omaat hyvän työmotivaation ja reippaan asenteen. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät hyvin tehtäviin, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta.

Lisätietoja 

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 31.1.2022 mennessä. 

Rekrytoivat esimiehet vastaavat mielellään kysymyksiisi avoimeen tehtävään liittyen; Sari Heikkinen, puh. +358 40 773 0310, sari.heikkinen@storaenso.com, Veera Kukkurainen, puh. +358 50 460 4235, veera.kukkurainen@storaenso.com, sekä Markus Erola, puh. +358 40 649 4853, markus.erola@storaenso.com. 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista.

Packaging Materials -divisioona on maailman johtava kiertotalouden toimija, jonka korkealaatuisten uusiutuvien ja kierrätettävien pakkausmateriaalien valikoima pohjautuu ensi- ja kierrätyskuituun. Autamme elintarvike- ja juomapakkauksia, lääkepakkauksia ja kuljetuspakkauksia valmistavia asiakkaitamme korvaamaan fossiilisia materiaaleja vähähiilisillä, uusiutuvilla ja kierrätettävillä vaihtoehdoilla, jotka vastaavat ympäristötietoisten kuluttajien vaatimuksiin. Laaja valikoima barrier-päällysteitä lisää mahdollisuuksia suunnitella ja optimoida pakkauksia monenlaisiin vaativiin käyttökohteisiin.   

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.  Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen,
oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1538647
 • Tehtäväalue: Tutkimus ja kehitys
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Imatra