Kesätyöpaikkoja Kuusamossa
Go On Kuusamo

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2021

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka! Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan ympäri Suomea. Paikallinen Go On tiimi on apunasi. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Etsimme nyt Kuusamoon ahkeria ja reippaita KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ useille eri toimialoille!

Kiinnostaisiko sinua työskennellä esimerkiksi asiakaspalvelutehtävissä infossa, puualalla tuotannon eri tehtävissä, ravintola-alalla tai puhtaanapidossa, jossa pääset näkemään oman työsi tuloksen välittömästi? Tai ehkäpä jollain ihan muulla toimialalla?

Meillä voit työllistyä koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen määräajaksi tai pidemmäksi aikaa, oman elämäntilanteesi mukaan. 

Jätä meille työhakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi työ- ja koulutustietojesi lisäksi millaisesta työstä olet kiinnostunut, millä aikavälillä ja alueella, niin etsitään juuri sinulle sopiva työpaikka!

Lisätietoja: Anna Rinnekallio, Puh 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Nähdään haastattelussa!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445427
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuusamo, Taivalkoski