(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikkoja, Kokkola
Rolls-Royce Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Kesätyö 2019

Rolls-Royce Oy Ab:n Kokkolan yksikkö tarjoaa työharjoittelupaikkoja alan opiskelijoille kesäkaudella 2019, kesätyön kesto on noin kolme kuukautta. Hakuaika on 15.2.2019 saakka, ilmoitamme kaikille hakijoille päätöksestämme 31.3.2019 mennessä.

Rolls-Royce-konserni on kansainvälinen, kokonaisvaltaisten voimajärjestelmien markkinajohtaja. Järjestelmiämme käytetään niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Rolls-Royce työllistää maailmanlaajuisesti 50 500 henkilöä, ja toimipisteitä on 50 eri maassa. Rolls-Royce Oy Ab on osa maailmanlaajuista Rolls-Royce konsernia. Olemme maailman johtava kääntyvien potkurilaitteiden, vintturijärjestelmien ja vesisuihkulaitteiden valmistaja ja markkinoija. Toimipisteemme sijaitsevat Raumalla, Turussa ja Kokkolassa ja työllistämme Suomessa yhteensä noin 520 henkilöä. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 251 MEUR, josta viennin osuus oli 99 %.

Huolto-osaston harjoittelija

Huolto-osaston harjoittelijana työskentelet esim. varaosamyynnin, varalaitemyynnin, teknisen dokumentaation ja logistiikan tehtävissä. Tehtävä on suunnattu tekniikan (Insinööri tai DI) opiskelijalle. Globaalin työympäristön vuoksi sujuva englannin kielen osaaminen on edellytys työtehtävässä. Tarjoamme sinulle paikan asiantuntevan tiimin jäsenenä, sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi.

Paikkaa koskevat tiedustelut: Anders Valkeinen, puh.  040 521 1773

Contracting & Technical Sales Support -harjoittelija

Contracting & Technical Sales Support -osastojen harjoittelijana työskentelet mm. tarjousten laadinnan, kustannuslaskennan sekä muiden teknisten laskelmien ja dokumentaation parissa. Kyky toimia kansainvälisessä ympäristössä asiakkaiden ja oman verkostomme kanssa on olennaisen tärkeää päivittäisessä toiminnassa.

Etsimme lähellä valmistumista olevaa korkeakouluopiskelijaa (AMK/Yliopisto), jolta odotamme teknistä osaamista. Olennaista on kyky ymmärtää teknisiä laitteita, järjestelmiä ja perusteet kaupallisesta toiminnasta.

Toimintamme ollessa globaalia on sujuva englannin kielen taito välttämätön. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi. Asiakasorientoituneisuuden lisäksi toivomme hakijalta hyvää kommunikointikykyä päivittäisten asiakassuhteiden ylläpitämiseksi.

Paikkaa koskevat tiedustelut: Tuomas Pasanen, puh. 040 653 1449

Engineering -osaston harjoittelija

Etsimme lähellä valmistumista olevaa konetekniikan insinööri- tai diplomi-insinööriopiskelijaa. Toivomme hakijalta mekaniikkatuntemusta ja 3D-suunnittelutaitoa.

Paikkaa koskevat tiedustelut: Ari Hämynen, puh.  040 557 4833

Osto-osaston harjoittelija

Osto-osaston harjoittelijana tehtäviisi kuuluu esimerkiksi ostotilausten tekeminen, tilausvahvistusten hallinta, toimitusvalvonta, tarjouspyyntöjen ja -vertailuiden tekeminen sekä muut rutiininomaiset ostajan työt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää: Hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn, järjestelmällistä ja tarkkaa työskentelytapaa, kaupallista tai teknistä suuntautumista. Toimintamme ollessa globaalia on sujuva englannin kielen taito välttämätön. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.  

Paikkaa koskevat tiedustelut: Jonas Wargh, puh 050 356 6380 tai jonas.wargh@rolls-royce.com

Varaston harjoittelija

Työtehtäviin kuuluu tavaroiden ja komponenttien vastaanotto, osien keräily, pakkaaminen sekä tavaroiden lastaus ja purku. Työtehtävä edellyttää suomen ja ruotsin kielen osaamista sekä mielellään myös jonkun verran englannin kielen taitoa, IT-osaamista, joustavuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Työturvallisuuskortin ja trukkikortin voimassaolo katsotaan eduksi.

Paikkaa koskevat tiedustelut Jonas Wargh, puh 050 356 6380 tai jonas.wargh@rolls-royce.com

 

Lähetä hakemuksesi 15.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.psycon.fi/avoimet-tyopaikat. Mainitsethan hakemuksessa/lisätiedoissa selkeästi mihin tehtävään haet.

 

Kotisivu: http://www.rolls-royce.com/products-and-services/marine/product-finder/propulsors/waterjets.aspx