(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikkamme
Vaasan Sähkö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Onko energia sinunkin intohimosi? Hae meille kesätöihin! Tarvitsemme hyviä tyyppejä meidän joukkueeseen, ja etsimme etenkin sinua, jolla on jo jonkin verran kokemusta, mutta haluat oppia lisää ja kehittyä vahvassa energiakonsernissa.

Haemme nyt (Katso lisätiedot: www.vaasansahko.fi/kesatyo):

Kesäharjoittelijaa kaukolämpöyksikköön

Oletko opiskellut kone- tai sähkötekniikkaa pari vuotta? Nyt etsimme henkilöä työskentelemään kunnossapitojärjestelmän parissa. Myös lopputyömahdollisuus tarjolla!

Myyntiassistenttia myyntitiimiin

Oletko oma-aloitteinen ja markkinointihenkinen? Tykkäätkö olla tekemisissä ihmisten kanssa ja yhteistyö kanssasi on mutkatonta? Tarjolla olisi paikka loistoporukassa!

Asiakasneuvojaa Contact Centeriin (2 kpl)

Haemme nyt kahta hyvää tyyppiä, joiden intohimo on paitsi energia, myös hyvän asiakaskokemuksen luominen. Tässä vaihtelevassa työssä opit paljon uutta ja mahdollisuudet kehittyä asiakaspalvelun ammattilaisena ovat loistavat!

Assistenttia markkinointiviestintään

Oletko juuri valmistunut tai muutaman vuoden opiskellut markkinointiviestinnän tehopakkaus? Täällä odottaa elämäsi mahdollisuus kehittyä alan ammattilaiseksi monipuolisessa tehtävässä.

Sähköasentajaa kaukolämpöön

Haemme nyt huoltotöihin sinua, jolla on jo jonkin verran kokemusta sähköasentajan töistä.

Tuntityöntekijää henkilöstöpalveluihin

Näetkö itsesi tulevaisuuden HR-tähtenä? Haluatko saada tärkeää työkokemusta, mutta osa ajastasi menee vielä esimerkiksi opintoihin? Me tarjoamme paikkaa juuri sinulle.

Kesätyöntekijää suunnitteluun/dokumentointiin

Oletko tekniikan alan opiskelija tai alalta valmistunut ja kiinnostunut sähköverkosta? Haemme nyt hyvää tyyppiä avuksemme.

Kesätyöntekijää rakentajapalveluihin

Oletko tekniikan alan osaaja ja kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä? Paikkamme rakentajapalveluissa saattaa olla sinun juttusi.