(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikka asiakaspalveluun
Oy Essity Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta, logistiikasta ja toimitusketjun hallinnasta? Haemme kesätyöntekijää Suomen ja Baltian asiakaspalvelutiimiimme Consumer –liiketoimintaan.

TARJOAMME SINULLE

Haemme vahvistusta b-to-b asiakaspalvelutiimiimme lomakauden ajaksi. Tehtävänäsi on tukea asiakaspalvelutiimiä tilaustenkäsittelyssä, toimitusten seurannassa, reklamaatioiden hallinnassa sekä Master Datan ylläpidossa. Asiakaspalvelumme tärkeimpinä sidosryhminä ovat Suomen ja Baltian asiakkaat, tehtaat ja varastot Suomessa sekä eri puolilla Eurooppaa, kuljetusyhtiöt sekä sisäinen myynti ja markkinointi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään brändituotteiden kuten Lotus, Libero, Libresse ja Tena parissa.

ODOTAMME SINULTA

Sinulla on hyvä palveluasenne ja haluat hoitaa työsi tarkasti ja tunnollisesti.

Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista asiakaspalvelutehtävistä ja SAP-järjestelmä on sinulle tuttu. Microsoft Office ja Excelin perustaidot ovat myös hallussasi. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pidät tiimityöskentelystä.

Positiivinen asenteesi ei kärsi kiireessäkään ja pystyt toimimaan rauhallisesti myös vaikeissa tilanteissa.

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelun esimies Heidi Lajunen, p. 040 523 6422. Soittoajat keskiviikkona 6.3. klo 12-13, perjantaina klo 13-14.00, maanantaina 11.3. klo 15-16.00 Kiinnostuitko? Hae tehtävää 17.3. mennessä.